Коли ми познайомилися, чоловік похвалився, що він мільйонер. Але незабаром його обман розкрився найrанебнішим чином

Мені тридцять п’ять років. Я у розлученні. З колишнім стосунки не склалися. Працюю в хорошій фірмі із пристойним доходом. Люблю подорожувати та займатися спортом. Був період, коли подруга вмовляла спробувати успіх на сайті знайомств. Довго чинила опір, але одного разу створила собі профіль. Стали писати різні чоловіки, але ніхто мені не подобався. Все змінилося, коли мені написав Віктор. У профілі було зазначено, що він розлучений, багатий, дітей немає. Відразу піти з ним на побачення я не хотіла. Він часто запрошував, але я відмовлялася, казала, що не готова. Але він продовжував писати. Думала, мабуть, зустрічається з іншими жінками, але в них нічого не виходить, тож повертається до спілкування зі мною. Через п’ять місяців спілкування я все ж таки погодилася піти з ним на побачення. Він запросив мене в один із найшикарніших ресторанів міста, тому я довго збиралася.

Сходила в салон, зробила укладку, макіяж, манікюр, дістала найкращу сукню, у подруги позичила брендові туфлі та поїхала. Навіть планувала продовження вечора. Його зовнішній вигляд мене здивував. Він був у гарному костюмі, у неnоганій фізичній формі, статний, елегантний. Приїхав на іномарці з букетом троянд. Але він не був схожим на мільйонера, як він казав. Я зробила замовлення – незважаючи на цінники. Розуміла, що це дорогий ресторан, але, подумала, коли він запросив, хоче справити враження, до того ж зазначав, що добре заробляє, не треба собі відмовляти ні в чому.

Він не соромився, робивши замовлення, тож і я себе побалувала. Ми сиділи довго, розмовляли про свої хобі, про мистецтво, культуру, історію. Загалом, мені він дуже сподобався, але до того моменту, як зарахували. Рахунок становив шістнадцять тисяч, що нормально для закладу такого рівня. Він здивувався, і я здивувалася. Він же сам обрав ресторан, мав знати, які тут ціни. << Не чекав такої су ми; думав, буде близько десяти тисяч>> Я запропонувала сплатити свою частину. Він зрадів і погодився. Я сплатила шість тисяч. Звичайно, у мене зіпсувалося настрій і зникло бажання зустрічатися з ним вдруге. Чесно кажучи, не знаю, чи правильно сприймаю ситуацію чи ні? Він же не може платити за кожні перші побачення. Але, з іншого боку, він сам вибрав ресторан, сам запросив, сам казав, що мільйонер. Нині запрошує на друге побачення. Не знаю, як вчинити.

Leave a Comment