Дівчина хотіла зробити все можливе, щоб хлопець переписав на неї квартиру. Але в той день він повернувся додому раніше …

Павло зустрічався з Оксаною місяць. Він все не наважувався запросити дівчину до себе в квартиру. Оксана здавалася йому гордою і недоступною. Тому боявся ненароком образити пропозицією зайти до нього на чашечку кави. Все вийшло природно. У дівчини зламався каблук, а перебували вони неподалік від квартири Павла. Чоловік запросив дівчину додому. Оксана погодилася. Так почали вони жити разом. На наступний день дівчина приїхала до нього з валізами. Павло не очікував такого швидкого розвитку подій, але йому було приємно, що будуть жити разом. Оксана здалася йому гарною господинею. Після генерального прибирання квартира засяяла новими фарбами. Чи не скажеш, що це холостяцька квартира. У ній з’явився затишок. Одного разу Оксана подзвонила йому і сказала, що до неї в гості приїде брат. Павло здивувався. Про своїх родичів дівчина не розповідала нічого, а тут ще не жили разом — вже брат приїжджає. Коли чоловік прийшов додому, Оксана зі своїм братом сиділи на кухні.

Відкрита пляшка вина, два келихи, не нудьгували. — Ярослав, — познайомився чоловік. Павло зазначив, що вони між собою зовсім не схожі. Наче читаючи думки, Оксана сказала, що вона схожа на маму, а Ярослав на папу. Вечір провели втрьох. Павлу не надто подобалося присутність в його квартирі чужих людей. Міг би той зупинитися в готелі. З тих пір, як оселився Ярослав, пройшов тиждень. Оксана весь час пропадала з братом. Коли Павло приходив з роботи, їх не було вдома. З’являлися близько одинадцятої вечора. Дівчина говорила, що показує братові вечірнє місто. Одного разу Павло вирішив зробити коханій дівчині сюрприз. Адже вони давно не були вдвох. Тому відпросився з роботи після обіду, замовив столик у ресторані і приїхав забрати Оксану. Двері відчинив своїм ключем. У квартирі було тихо. Він побачив, що взуття дівчини на місці, але її ніде немає. Двері в спальню прочинені. Коли Павло підійшов ближче, почув, як Оксана говорила. — Знаєш, а він, мабуть, зовсім дурень.

Невже не помічає що ми завжди разом? У брата і сестри не такі відносини. Ну нічого, ще кілька днів і я зумію підсунути йому папери, квартира буде моя. — Наша, — відповів Ярослав. Павло заглянув в кімнату. Вони лежали на ліжку, одяг розкидана по кімнаті, не помітили, як зайшов чоловік і став біля ліжка. Коли Оксана глянула, аж підскочила. Вона швидко одягалася, кажучи, що це не те, що він подумав. Вона все пояснить. Але Павло не збирався слухати. Він прошипів їй, щоб забиралася геть і прихопила з собою то чудо, що називається братом. Часу у них півгодини. Потім викликає поліцію. Дівчина зрозуміла, що їй нічого тут не світить. Вона зі злістю почала розповідати, як вивідала у його знайомого, що у Павла є квартира. Як бігала навколо, щоб сподобатися. Але чоловік не допускав в свою квартиру. Тоді вона придумала зламати каблук і поруч з його будинком зробила вигляд — що зламався. Так потрапила в квартиру … Павло полегшено зітхнув, коли за парочкою зачинилися двері.

Leave a Comment