Свекруха завжди і скрізь контролювала свого синка, але те, що вона вчинила на 8 березня, я терпіти не збираюся

До заміжжя я б ніколи і подумати не могла, що мій — чоловік мамин синочок. Він здавався мені дуже відповідальним та самостійним хлопцем. Ох, як я помилялася! Варто моєї свекрухи пальцем клацнути, як чоловік залишає всі плани і біжить до неї з усіх ніг. Я це помітила ще під час підготовки до весілля. Ми з чоловіком усе робили вдвох. Вибирали місце проведення урочистостей, стилістику весілля, кольору, ведучого тощо. Коли ми ходили, вибирали все це і дзвонила свекруха, чоловік кулею летів до неї. — Ну, ти вибирай, я довіряю твоєму смаку, — говорив він і зникав. Я злилася, звичайно, але намагалася швидко заспокоїти себе, щоб не псувати собі настрій перед весіллям.

Самий жах чекав на нас попереду. Після весілля ми збиралися у весільну подорож. Чоловік кілька разів говорив про це мамі, але вона особливо не реагувала, а потім за тиждень до поїздки вона розпочала свої маніпуляції. – У мене спина бо лить, я ходити не можу. — А хто мені доnоможе з грядками? — Ох, тиск вискочив, уже котрий день борюся з ним. Вона так капала на мозок, що чоловік навіть кілька разів пропонував перенести наш відпочинок, поки його мамі не стане краще. Я тоді не витримала. Поставила чоловіка перед вибором: або ми їдемо на відпочинок разом, або їду я сама і подаю на роз лучення після приїзду назад. На щастя, або, на жа ль, чоловік вибрав перший варіант, але далі знущання свекрухи продовжилися з новою силою. Коли ми з чоловіком повідомили, що збираємося завести дитину, вона сказала, мовляв, син на неї і так не звертає уваги, а тут ще й з дитиною… в кінець про матір забуде. На виписку чоловік не приїхав.

Він сказав, що мамі знадобилася доnомога – вона мало не затопила сусідів. Пізніше виявилося, що їй просто потрібно було закрити кран на кухні і не користуватися тимчасово, поки чоловік не полагодить його. Незабаром 8 березня. Я записалася в салон краси на нігті, укладання та фарбування. Куnила собі нову сукню та туфлі під неї. Я люблю це свято, тому що саме 8 березня ми з моїм чоловіком зізналися у почуттях. Схоже, вигуляти новий образ не вдасться. Мати чоловіка попросила поїхати до неї, адже в неї знову тиск піднявся… або впав. Чорт його знає! — А може, другого дня в ресторан підемо? А то мама образиться, — сказав чоловік, винувато дивлячись на мене. А наступного разу може не бути. Я так готувалася, так старалася. Загалом, я відразу сказала чоловікові, що якщо він залишить мене одну цього дня, то може більше і не повертатися.

Leave a Comment