Коли тато дізнався, що я виходжу заміж вдруге, він таке заявив, що досі я не приходжу в себе від ЦИХ слів

Я росла в хорошій родині. Мама і тато дуже любили і мене, і брата. Але я завжди знала, що для тата я особлива. А зараз, коли наро дилася моя дочка, всю свою увагу і ласку він віддає їй. Я в скрутному становищі. Він хоче забрати мою дочку до себе за доnомогою суду. Він часто повторює, що я nогана мама і не заслуговую бути батьком. Я і в школі, і в університеті добре вчилася, була тихою і скромною дівчиною. В університеті у мене був хлопець, і після університету я заваrітніла. Ми не планували дитину: випадково вийшло. Андрій, мій хлопець, зробив мені пропозицію; мій тато сказав, що доnоможе нам. Заборонив мені думати про те, щоб позбутися дитини. Коли наро дилася моя дочка, ми вирішили жити з моїми батьками. Не nлатили за квартиру, економили. Тато влаштував Андрія на роботу в тій компанії, де працював він сам.

Тато дуже часто говорив про те, що чоловік мій нічого не робить на роботі, що він просто ледар. Та й сама я відчувала те, що він віддаляється і від мене, і від дочки. Приходячи додому, він взагалі не грав з малятком. А мій тато, як тільки приходить додому, відразу цікавиться онукою, починає обіймати її і гратися з нею. Андрій на той час почав мало заробляти. Коли доньці виповнився рік, я знайшла собі хорошу роботу. Але мені треба було на місяць виїхати в інше місто. Мама відразу сказала, що з донькою посидить — немає проблем. Поки я була в іншому місті, чоловік мій пішов жити до своїх батьків, до доньки він жодного разу не заходив. Я, в свою чергу, зрозуміла, що буду роз лучатися.

Чоловік погодився. Після роз лучення я багато працювала; іноді траплялося так, що дуже довго була у відрядженнях. Добре, що мама доnомагала мені. Через три роки після роз лучення я зустріла Льошу: він взагалі не був схожий на Андрія. Дуже розумний, цікавий, красивий чоловік. Він був радий моїй доньці. Нічого проти не мав. Через півроку я вирішила познайомити його з батьками. Того вечора ми запізнилися через затори. Пили чай, базікали. Але, коли я пішла на кухню, тато підійшов і сказав, що він не бачить Льошу поруч зі мною. Я можу зустрічатися з ним, але ні в якому разі не виходити за нього. Для моєї дочки він буде покараним батьком. Батько додав, що якщо я вийду за нього заміж, то він забере мою дочку. Льоша ж запропонував просто переїхати з донькою до нього. Але тільки в такому випадку я більше не зможу дивитися в очі своїм батькам. І як мені вчинити?

Leave a Comment