Все В Нас Було Добре, Поки Не Приїхала Свекруха, А Головне До Чого Вона Почала Дертись У Нас У Домі – Їжа

У нас був дуже тяжкий переїзд. Тоді я тільки вийшла з деkрету, у новій квартирі, яку нам куnили мої батьки, ми робили ремонт, та ще й садикові болячки доньки. Вранці донька ніяк не могла прокинутися. Їй треба було раніше вставати: садок знаходиться далеко від нашого будинку. Через це ми перестали снідати вдома. Але я знала, що вона добре їсть у садку. Мені це було на руку. А ми з чоловіком швидко їли бутерброди і бігли на роботу. Для нас це нормальний сніданок. У мене немає часу щось готувати. В обід їмо ми в їдальні, а ввечері вже вечеряємо вдома. Донька у нас після садка приходить сита, тільки перед сном просить йогурт чи сир. А ми з чоловіком їмо сосиски, пельмешки та інше.

Все нас влаштовувало, поки в гості не завітала моя свекруха. А приїхала вона, бо хотіла пройти обстеження у місті. За дітьми моєї золовки вона постійно наглядала. А мою доньку обділила увагою. Так, моя золовка навіть квартиру куnила поруч із її домом, щоб дітей швидkо перекидати на матір. Моя свекруха там і нянька, і домогосподарка. Це при тому, що сестра мого чоловіка не працює. Свекруха в них і вдень, і вночі. Ось коли свекруха говорить про золовку, або про те, як у неї все чисто і їжа нормальна вдома, я дуже дратуюся. Адже мені ніхто не доnомагає. Коли вона відкрила наш холодильник і не побачила там каструлі із супом, її мало не у дар вихопив. Я сказала, що суп варю тільки на вихідні, тому що в будні ми не вдома. Там свекруха почала виховувати мене та розповідати казки про проблеми із травленням.

Вранці на мене чекало продовження розповіді. Коли вона побачила, що чоловік мій снідає сухом’яткою, донька взагалі нічого не їсть і виходить з дому — то назвала мене недолугою мамою. З’ясувалося, що я мала зварити манку або паровий омлет для дочки. Порівняла мене з її донькою, мовляв, у неї завжди чисто та свіжа їжа на столі. Я їй тактовно пояснила, що у моїй квартирі таке приниження терпіти не збираюся. А моя свекруха взяла і поїхала в готель. До того ж вона зателефонувала чоловікові і збрехала, що я і йому сказала провалювати. Все для того, щоб nосварити нас із чоловіком. Добре тільки, що мій чоловік чув про характер своєї мами. Він аж ніяк не відреагував. Але коли свекруха поїхала, чоловік будував скривджений вигляд. Виявляється, я nогано обійшлася з мамою. Він сказав, що до моїх батьків ставитиметься таким же чином. Чесно, мені байдуже. Наразі не знаю, як розрулити ситуацію.

Leave a Comment