Поки майбутній чоловік думав про пропозицію дружини, вона вже другий рік була одружена з іншим.

Вероніка та Владислав познайомилися один з одним 3 роки тому. Заміж вона особливо не прагнула тому що вже встигла побувати заміжньою, але чомусь не склалося. Занадто він правильний був для неї. Владислав, навпаки. Влаштовував романтичні побачення, квіти, подарунки дарував.

А за рік зробив їй пропозицію. Вероніка подумала, чому б ні. У Владиславі їй все влаштовує. Він дбайливий, у нього є своя квартира, машина, постійно у коханні зізнається і тим більше батьки Владислава дуже хороші. Вона прийняла пропозицію Владислава, і вони готувалися до весілля. За два тижні до весілля Владислав запросив її до кафе. Подарував величезний букет чудових лілій, замовив солодощі. Він почав свою розмову з висловлювань своєї думки та своїх вимог, яким вона має відповідати.

До вимоr входили: Готовка тричі на день, бути завжди у формі і обов’язково наро дити здорову дитину, щоб вона не тягалася з нею по ліkарнях. Вероніка спокійно слухала побажання свого майбутнього чоловіка і просто сказала: — Щоб я змогла відповідати всім твоїм вимоrам та бажанням, ти маєш заробляти щонайменше п’ятсот тисяч на місяць. Владислав відповів, що подумає над її пропозицією та намагатиметься здійснити. Минуло два роки, Вероніка вийшла заміж за іншу людину, а Владислав досі думає.

Leave a Comment