На наше з Костею весілля Поліна, сестра чоловіка, прийшла без чоловіка. А потім я зрозуміла, чому

— Ей, я одружуюся, а тебе поруч немає. Як це розуміти? — жартома, запитав Костя по телефону у чоловіка своєї сестри. У відповідь він почув незручне мовчання, а потім пояснення: — Так ми розлучилися … — Що? Коли? А як же діти? Ось ви даєте! Після розмови з Михайлом брат пішов шукати сестру. Поліна намагалася тримати себе в руках і робити вигляд, що все в порядку. Але після кількох хвилин розмови вона розплакалася. Костя намагався її підтримати і заспокоїти. Брат обійняв сестру і вона випадково вимазав його білу сорочку косметикою. Далі до них збіглися свекри. Цілий вечір вони то воду їй носили, то намагалися втішити її горе. Всі забули про те, що у нас весілля. Я вирішила нагадати гостям, з якою метою вони прийшли на це свято. — І ти можеш опинитися на місці Полінки, — з докором кинула свекруха. Чоловік нічого не сказав, а сестра задоволено глянула на мене. А я собі думаю, якщо людина нещасна, тоді йому точно не хочеться ходити на свята. Зрештою, дівчина могла давно розповісти про свої сімейні проблеми, адже люди не розлучаються за день. У них ще й діти.

Про судовы засідання мовчала, а на моєму весіллі вирішила відкрити всі свої емоції. Навіть найкращий шматочок весільного торта дістався Поліні. Свекруха пропонувала нам з Костею не танцювати наш перший танець, щоб не навіювати зайвих спогадів дівчині. Однак я не погодилася. Довелося пригрозити чоловікові і нагадати, що гості розійдуться, а нам з ним ще разом жити. Я підібрала вдалий момент і запитала, чому Поліна раніше не розповідала про своє розлучення. Вона сказала: — Не хотілося псувати вам настрій проблемами. Та й ви були зайняті підготовкою. — А зараз це був вдалий момент, щоб розповісти? У мене весілля, а всы турбуються тільки про тебе! — не витримала я. — Це моя сім’я, тому не дивно, що вони хвилюються за мене! Я краще приберуся геть, щоб тебе не нервувати. Саме ці слова почув Костя. Він намагався переконати сестру залишитися, але вона поїхала. Разом з нею покинули весілля і її батьки. Вони сказали, що у мене немає серця.

Ось так вона зіпсувала наше весілля. Я впевнена в тому, що навіть якщо б не розмова з Михайлом, то Поліна все одно б знайшла момент, щоб розповісти про розлучення. Але навіщо так робити? Вона хотіла бути в центрі уваги? Але це ще не кінець історії. Через кілька днів ми з чоловіком вибирали тур в Таїланд. Хотіли там провести наш медовий місяць. Раптом Костя пропонує взяти з нами його сестру, бо зміна обстановки піде їй лише на користь. Сумніваюся, що це дійсно його ідея. Я підняла сварку прямо в агентстві і сказала, що можуть летіти удвох. — Ти чого закричала? Ну якщо не хочеш, то полетимо двоє. — Не хочу! Поліна з нами не полетіла, але коли ми повернулися, то свекри до нас з Костею ставилися холодно і вороже. Зараз я зла на Поліну. Вона влаштувала цілий спектакль на нашому весіллі. Свекри, звичайно, також на стороні дочки. Так це її вина, що зараз ми не ладнаємо. Зараз я розумію, що, мабуть, Міші набридли інтриги, тому і кинув її. А що ви думаєте про цю історію?

Leave a Comment