Іра Дізналася, Що Чоловік Зрад Жує Їй, І Вирішила Помститися Йому Як Слід. Згодом Чоловік Навколішки Приповз До Колишньої Дружини З Вибаченнями. А Ось У Чому Був Секрет Іри Для Такого Результату

Перебуваючи довгий час у статусі заміжньої жінки, Ірина зрозуміла, що насправді ніхто не цінує її знедолену працю та самопожертву. Діти, поки вони маленькі, не можуть зрозуміти, що мама виконує колосальну роботу, а чоловік якщо він трохи неадекватний, не цінує свою дружину. Наприклад, чоловік Ірини вважав, що вона не працює, а займатися домашніми справами – це зовсім не робота та не потребує багато часу. Ірина щодня з самого ранку до пізнього вечора прибиралася за своїми дітьми, готувала їм сніданки, обіди та вечері, щодня прала та гладила.

Коли ж чоловік приходив з роботи, бачив, що дружина вся змучена, неохайна і недоглянута, лаяв її, казав, що вона не стежить за собою. Головна героїня цієї розповіді почала помічати, що чоловік став пізно приходити додому, а на одязі стали з’являтися сліди помади. Сам же чоловік казав, що Ірина сама винна в тому, що він почав гуляти, адже він приходить додому і не бачить від дружини жодної ласки, уваги. Ірині стало прикро за все це, тому що вона не доглядає за собою через відсутність часу та коштів: сама вона не працює, а просити у чоловіка гроші на салони краси їй со ромно.

Жінка зрозуміла, що весь цей час вона поводилася неправильно, тому що треба цінувати себе і приділяти час на себе kохану, а їжу собі чоловік може приготувати хоч іноді. Через деякий час rероїню було просто не впізнати: вона стала більше часу приділяти собі, зустрічалася з подругами, ходила до салону, вчасно робила собі манікюр та стежила за своєю фігурою. Чоловік, бачачи ці зміни, на колінах просив, щоб вона вибачила всі його зра ди, і вони б почали жити як раніше. У відповідь на всі його благання та вмовляння, Ірина сказала, що у неї з’явився чоловік, який цінує її та дітей, і вона збирається подати на розлучення, бо більше не збирається терпіти зради.

Leave a Comment