Пройшов рік після розлучення. Я зустрів колишню дружину, точніше, те, що від неї залишилося

Моя жінка перестала мені симпатизувати зовнішньо. Все частіше, замість красивої зачіски, у неї на голові робився хаос. Про манікюр вона й забула, постійно ходила з обгризками. Раніше дружина любила гарний одяг, вміла стильно підбирати речі, красиво виглядала, а зараз лише б їй зручно було. Зазвичай, вона одягає спортивні штани, якусь кофту пом’яту, кросівки. У чому спала, в тому і ходила. Що таке макіяж і як його робити, вона взагалі не згадувала. Ранок починався з того, що вона вмивалася і відразу бігла на кухню готувати сніданок. Ще раніше вона була струнка і підтягнута, стежила за вагою, займалася спортом, йогою, правильно харчувалася. А зараз набрала десять кілограмів зайвих, Так точно. З’явився величезний живіт, целюліт, розтяжки. Жахлива картина. Я сховався в струнку, привабливу і гарячу жінку. Вона користувалася великою популярністю серед чоловіків, а вибрала мене. Але від тієї ефектною жінки нічого не залишилося. Ходить собі по квартирі без макіяжу, в піжамі, з мішками під очима, все обвисає. Кошмар — та й годі. Я вже й забув, як вона колись виглядала. Мене її вид дуже пригнічував, а дружину — влаштовував. Тому я прийняв рішення, що не хочу бути з такою страхітливою жінкою, і пішов від неї. Пройшов рік після нашого розлучення. Одного разу я йшов по парку і побачив колишню дружину. Я був вражений від побаченого. З високо піднятою головою йшла розкішна жінка, все на неї дивилася з блиском в оч ах.

Вона була одягнена в гарну сукню, яка підкреслювала її груди і талію. Ніхто не міг пройти повз неї і не обернутися слідом. Гарна зачіска, макіяж, а її очі … Вони горіли! Жодного сліду не залишилося від тієї «страхітливою жінки». Вона знову стала стрункою і підтягнутою. Важко було повірити очам. Це справжня королева, по сумісності мама моїх двох дітей. І тільки тоді я все зрозумів. Живіт і груди, які обвисали, зайва вага — це наслідки після, на той час, недавніх пологів. На відновлення потрібен час, щоб привести себе до первісного вигляду. Чому вона не робила зачісок, манікюру? У нас двоє дітей, за якими потрібно постійно доглядати. Вона просто не встигала, не поспішала. А свою красиву і стильну одяг, куди вона повинна була одягати? Якщо практично весь час сиділа вдома з дітьми. Дружина повністю віддала себе сім’ї. А коли була можливість, намагалася побути зі мною хоч трохи. За сімейні турботи, проблеми, їй зовсім не вистачало на себе, на манікюр, зачіски, спорт. Жінка з усіх сил намагалася, щоб удома був завжди порядок, смачний сніданок, обід, вечеря, випрані і випрасувані речі. А ще доглядати і виховувати дітей потрібно було. Вона сама прекрасно справлялася з усіма завданнями на відмінно. Їй вдалося створювати домашній затишок в нашій квартирі. Ясна річ, що це її виснажувало, як морально, так і фізично. Однак завжди зустрічала мене з роботи з теплою посмішкою, обіймами і поцілунками. Ніколи не лаялася на мене, не влаштовувала скандалів. Все, що вона робила, приносило їй щастя. Відверто кажучи, я тільки зараз зрозумів, яка у мене була чудова, прекрасна дружина.

Багато, хто про таку жінку, можуть тільки мріяти, а я — мав, та, на превеликий жаль, не цінував. Я винуватець нашого розлучення. Своїми руками взяв і знищив нашу сім’ю. Мені так соромно. Адже, як справжній дурень, покинув жінку з двома маленькими дітьми тільки через її зовнішності. Згодом дітки підросли і стали трохи самостійними. Відповідно мама має тепер час на себе. Вона відновила походи в спортзал, салони, перукарні. Вона так приємно пахла. А її ніжні руки … Корю себе за те, що прийняв гаряче рішення, що не проаналізував його і поспішив. Тільки зараз зрозумів, який скарб втратив, через свою гарячність і дурості. Я втратив не тільки дружину, але і своїх маленьких діточок. Я не цінував подарунок долі, тому і втратив його. Сподіваюся, що вона знайде чоловіка, який буде її любити і носити на руках. Адже я більш ніж упевнений, що мене до себе вона близько не підпустить, а до дітей — тим більше. Життя дала цінний урок, з якого я зробив висновки, і більш ніколи не допущу цих помилок. Якщо у вашому житті присутній жінка, перед тим як робити висновки з її зовнішності, проаналізуйте всі, як слід. І в кінці кінців ви зрозумієте всю її цінність і неповторність.

Leave a Comment