Сергій Лише Хотів Викуnити Частку Дядька В Квартирі Бабусі, Але Той Учинив Таке, Що Сергія Ненавидить Вся Рідня.

Сергій із Наташею жили у квартирі її бабусі, Ольги Захарівни. Нещодавно та пішла з життя. За місяць перед тим Сергій поїхав додому до її сина Анатолія. Хотів запропонувати дядькові дружини викуnити його частку у квартирі бабусі. Розмови не вийшло. Анатолій чомусь подивився на Сергія і прогнав чоловіка племінниці. А вчора проводили Ольгу Захарівну в останній путь. На поминках Сергія посадили далеко від дружини та інших родичів. Рідня явно не схвалювала його пропозицію Анатолію.

Сергію було неприємно перебувати в такій обстановці, і при першій же нагоді він покинув кафе. Біля дверей вдихнув на повні груди чистого повітря і попрямував у парк. Надвечір він повернувся додому. На кухні сиділи дружина, теща та її брат Анатолій. — Сергію, ти не вважаєш, що нам необхідно поговорити? — звернулася до нього теща. Незграбна пауза затяглася. — Напевно, вже пізно. Давайте ходімо спати. — сказала Лена, дружина Сергія. Теща з братом залишилися ночувати тут же. Наступного дня Сергій зранку пішов на роботу. Коли повернувся, теща з братом ще перебували у квартирі. Сергій пішов на кухню, налив собі суп і взявся до вечері.

Незабаром прийшла дружина. — Сергію, ми з мамою подумали і вирішили продати бабусину квартиру. Одну третину від вирученої су ми ми віддамо дядькові. Як і хотіла бабуся. — Ти хочеш сказати, що я порожнє місце, якщо мене не спромоглися запитати? — Я подаю на роз лучення. Не зможу жити з людиною, яка стала причиною відходу моєї бабусі. — Олено, поясни мені дурню, що в моєму бажанні викуnити частку твого дядька могло бути причиною цього? Я лише хотів, щоб квартира залишилася нам із тобою. Ти сама бачила мої стосунkи з Ольгою Захарівною. Вони були цілком товариські. Хіба не так? Я не знаю, що наплів їй твій дядько, що він наплів вам, але я свої вчинок причиною догляду твоєї бабусі не вважаю. Давай просто зробимо перерву у стосунkах. Без роз лучення. Думаю, місяця достатньо, щоб ви з мамою тверезо оці нили ситуацію.

Leave a Comment