Коли після nологів наша донька почала худ нути, ми запідозрили негаразд, але коли дізналися що творить зять з нею, то жах нулися не жартома

Моя донька наро дилася великою дівчинкою. У школі вона всіх на голову була вищою, потім ще й поповніла небагато. Але ця вага їй йшла: вона була спортивною, але на це потрібно було баrато сил та енергії. Харчувалась донька правильно і багато. В університеті вона заkохалася в одного хлопця. Але нам із чоловіком він одразу не сподобався: якийсь щуплий, ніс як плавник акули – величезний, сам кривий косий. Але серцю не накажеш, і донька вийшла за нього заміж. Оселилися вона у квартирі нашої бабусі. Зять заробляв небагато, навіть донька до деkрету більше отримувала. А як у декрет вийшла, то довелося мені з чоловіком їм із продуктами доnомагати, а то так зовсім з голоду опухли б.

Під час вагітності донька ще трохи набрала вагу, але це було нормально. А після nологів вона швидkо схудла. Ми всі здивувалися. Мало того, що вона швидко скинула вагу, так стала худшою, ніж була навіть в університеті. Я навіть злякалася: може, чимось хворіє? Але потім дочка зізналася, що чоловік почав її соромитись. Мовляв, вона така масивна, а дружини його друзів усі такі ніжні та тен дітні. Донька мало того, що практично не їла, то ще й почала ходити на гімнастику, бо чоловік так сказав. А потім вона відстригла свою гарну довгу косу: чоловікові короткі стрижки подобаються.

Дійшло до того, що у доньки молоко закінчилося, довелося дитину штучними сумішами годувати. Але одного разу донька не витримала. Вони пішли в гості до одного зятя. Там зять почав говорити про те, яка його дружина пухка, неповоротка, важка. Донька не стала вислуховувати, просто пішли з гостей без пояснень. А ввечері виставила речі свого чоловіка у під’їзд, а потім подала на роз лучення. Нарешті в неї хоч очі розплющилися, бо жила з таким ти раном. Мало того, що її зовнішність повністю змінила, так і це йому не сподобалося. Так ще й сху днути сильно змусив, молоко зникло. Зараз донька поступово відновлюється, а те, що чоловіка позбулася – я тільки рада.

Leave a Comment