Мене обдурила найрідніша людина на світі, адже свекруха попереджала, що довіряти не можна, я не слухалася

Ми з чоловіком жили на орендованій квартирі, намагалися щось відкладати на власну, але су ма виходила дуже маленькою. Так що поки що без варіантів, просто живемо і на щось накопичуємо. Дітей заводити поки що не наважуємося, бо без житла з дитиною важко буде. У моєї сестри Лізи ситуація не краща. Сама вона сидить у декреті другий рік, а її чоловік працює нестабільно. Він мужик рукастий, на всі руки майстер. Займається ремонтами, але робота не завжди підвертається. І тут моя свекруха повідомляє, що їй від дядька у спадок трикімнатна квартира дісталася. Вона подумала, що їй ще одна квартира не потрібна, зате хоче швидше побачити онуків. А ми все відкладали з дітьми через квартиру, а тепер одразу всі проблеми вирішилися.

Поїхали з чоловіком дивитись нашу нову квартиру, яку свекруха на нас переписала. Сама квартира в центрі міста, поблизу садок та школа є, до роботи недалеко. Але є єдиний мінус у цієї квартири – ремонт. Точніше, відсутність ремонту. Свекруха розповіла, що її дядько жив сам, дружини ніколи не було. Сам він любив їхати то на полювання, то на рибалку. Тому будинком він зовсім не займався. У нас із чоловіком були невеликі накопичення, якраз на ремонт мало вистачити. І тут мені на думку спала хороша ідея. А якщо чоловік Лізи зробить нам ремонт.

І нам добре буде, та й сестрі грошима допоможу. Свекруха похитала головою: -З таких питань краще до родичів не звертатися… Зазвичай через побутові сварkи потім перестають спілкуватися сім’ї. -Та ви перебільшуєте. Це ж просто ремонт, — відповіла я свекрусі. Ліза та її чоловік з радістю прийняли нашу пропозицію щодо ремонту, тільки зажадали rроші вперед, повністю всю суму. Їм треба було за kредит сплатити. Ми одразу всі свої rроші й віддали; це ж сестра, брехати не буде. Але як ми помилялися… Тому що ремонт у квартирі не розпочинався. То в її чоловіка новий підробіток знайшовся, то він захво рів, потім його покликали на стару роботу. Наш ремонт затягнувся на 2 місяці. Я вже сварилася з сестрою, і зажадала, щоб вона віддала назад усі rроші. Ми краще самі знайдемо іншу бригаду з ремонту, надійніше буде. І свекруха в цьому плані мала рацію.

Leave a Comment