Коли мама Льоші пригостила невістку тортом, та відмовилася. Але вона не знала як цей шматок торта змінить її життя

— Мам, тат, то моя Рося, — Олексій намагався приховати своє хвилю вання, але у нього погано виходило, він червонів, як це бувало, коли він ніяковів. Наречена Олексія була дівчиною з вираженими яскравими формами. Ніхто ніколи не залишався байдужим до її фігури, адже вона, звичайно, була пампушечкой, але будь-яка дівчина могла б тільки позаздрити її пропорціям. — Рося? — перепитав батько Олексія, — Ярослава … красиве ім’я. А чи не хоче наша Рося чаю з тортом? — З тортом? — здивувалася дівчина. — Ви дуже вчасно, — сказала майбутня свекруха Росі, — ми якраз чайник поставили, а я тортик спекла. Он, вже готовий, нас чекає. Коли всі сіли на кухні, мати Олексія урочисто роздала всім по шматочку свого кондитерського шедевра, а перед Росею поставила найбільший шматочок, та ще й з величезною трояндочкою із вершкового крему. Рося відсунула від себе тарілку з тортом, сумно подивилася на матір свого kоханого і сказала: — Нічого, якщо я не спробую вашого торта? Бідна жінка вже подумала, вона сама щось не так сказала, але все було набагато заплутаніше.

— Мені потрібно схуднути. Я стежу за суворою дієтою і торти та інші солодощі мені строго протипоказані, — додала Рося, опустивши очі в підлогу. — Навіщо тобі худнути? — запитав майбутній свекор дівчини, — ти і так он яка красуня! — Ну, — Рося розгубилася, — думаю, що б то не було, в 21-му столітті дівчина зобов’язана бути стрункою. — Стрункою, тобто худою? — здивувалася мати Олексія. — Ну, так… я завжди була повною. Батьки любили все борошняне, смажене. Ось я і звикла до такої їжі, а потім вже було складно це виправляти – борюся з вагою вже рік, успіхи маленькі, але вони є … — Росі явно була неприємна ця тема. — Схуднеш-мого Льошку позбавиш спокою і щастя, — заявив батько Льоші. — При чому тут Льошка, якщо худне Рося? Сказав, так сказав … — здивувалася його дружина , — її тіло-її справа.

— До речі, так, тато. Рося сама вирішує, якою їй бути, але я, якщо чесно, більше за цю фігуру. Та я її будь-яку люблю … — додав Олексій. — Ти ж теж була худенькою. Це ж я тебе в людину перетворив, — посміявся чоловік , — а то приїхала з села, нормальна молодичка, потім вирішила сху днути-тарганки в голову полізли, перетворилася на сірник, я тебе відгодував. — Але ж правду каже — розсміялася мати Олексія, – я приїхала в місто, бачу-всі худенькі, кісточки стирчать, талії вуже моїх ніг… знайшла всякі діє ти, все перепробувала, нарешті, сху дла. — Ага, — підхопив чоловік , — вона схудла, ми ходили в кафе, в ресторани, а вона нічого не їсть — ні солодке, ні солоне, ні смажене … тільки овочі свої, та фрукти … скільки сил від мене знадобилося, щоб пояснити їй, що чим її більше, тим краще для мене. — Так, — втрутилася знову свекруха, — він підкупив мене солодким, я набрала відразу 15 кг, і життя пішло як по маслу. Мені ж складно було, я з цими дієтами трималася з останніх сил. Я така ласунка… — І я, — відповіла Рося, — я теж обожнюю солодке. Дівчина посунула тарілку ближче до себе, тоді батьки Льоші зрозуміли: «Наша дівчинка!”.

Leave a Comment