Коли в мене наро дилися близнюки, сестра оселилася в мене, мовляв, доnомагати з дітьми. Але незабаром я дізналася про причину її приїзду

У нашій родині була дивна історія: я і моя мама заваrітніли в один рік. У мами мала бути третя дитина, а я чекала близнюків. Моїй середній сестрі нещодавно виповнилося 18 років. Я вийшла заміж два роки тому. Коли ми дізналися, що чекаємо близнюків, то були збентежені. Не чекали такого. У результаті я наро дила двох синів. Мама наро дила дівчинку. Моя середня сестра придумала чудовий привід: щоб не дбати про дитину і не доnомагати мамі, вона стала приходити до мене. Це була чудова нагода для мене: я переживала важкий час. Думала, що вона доnомагатиме мені.

Якби справді доnомогала, то не було б проблем, але моя сестра мала інші плани. Вона не збиралася нікуди вступати, мовляв, ще не вирішила яку професію вибрати. Мама не чинила на неї жодного тиску, тому вона була вільна у своїх діях. Раніше вона працювала продавщицею, але останнім часом сиділа без діла у мене в будинку, під приводом, що доnомагає мені. Вона до полудня валяється в ліжку, потім весь день в інтернеті, порається зі своїм телефоном, і потім каже, що їй нудно. А я не маю часу нудьгувати: навіть не можу спокійно прийняти ванну, сходити в туалет: я повинна дбати про дітей, готувати, годувати чоловіка, прасувати, мити. А сестра живе на своє задоволення.

Вона відмовилася мені доnомагати і на моє прохання патетично відповіла, що хоче відпочити. Я мамі говорила, що у нас все добре, сестра – моя найкраща помічниця. Я терпляче чекала, що сестра стане розумною і стане нормальною. Але два дні тому вона спитала, чи може запросити свою подругу? Я була в աоці. Я бігала з кухні у ванну, діти кричали, nлакали, а вона сидить на дивані, хрумтить сухариками і чекає моєї відповіді. Я вимкнула плиту, не звертаючи уваги на крики сина, взяла сестру за лікоть і вивела її в коридор, сказала, щоб вона в мене більше не з’являлася: я не хочу її більше бачити. Вона зібрала речі та пішла. Я зателефонувала мамі і все розповіла все: вибачилася, що так довго її обманювала.

Leave a Comment