Я не розуміла, чому сестра так часто приходить до нас у гості, особливо коли чоловік удома один. Але в потім, дізнавшись причину, я викреслила її зі свого життя назавжди

Десять років тому, коли мені було 25, я познайомилася зі Стасом. За пару-трійку місяців побачень ми вирішили жити разом. Для цього орендували квартиру. А ще через три місяці я познайомила його з сім’єю. Батьки як мої, так і Стаса заходили до нас у гості. А моя молодша сестра Тома найчастіше. І завжди у відвертому одязі. При цьому вона підгадувала час так, щоб Стас був удома. Мій наречений же, навпаки, щойно заявлялася Томка, намагався піти з дому. Я, звичайно, помічала таку поведінку їх обох, але гнала від себе, як тоді мені здавалося, маячні думки — ревнувати до сестри.

Місяця три я переконувала себе, що все нормально, що в мене параноя, поки Стас сам не розповів мені про домагання з боку моєї сестрички. Як виявилося, Тома підстерігала мого нареченого після роботи, в магазині, приходила до нас, коли мене не було вдома, у цьому випадку вона робила відверті та недвозначні натяки, а кілька разів навіть посилала йому фотки у стилі »ню». Стас намагався обдурити її сам, не розповідав мені, побоюючись розсварити нас. Але Тома не вгамувалася. Його терпець урвався, коли вона спробувала пристати до нього у ванній.

Я тим часом гостювала у батьків, Стас прийшов з гаража і збирався митися. Але тут з’явилася Томка. Він посадив її на кухні, чаї ганяти, а сам пішов митися. Отут і влізла до нього моя сестричка. Оголена. Він її виштовхав спершу з ванни. Потім змусив одягнутися та прогнав із квартири… На наше весілля Томку ми не запросили. Мої батьки, а особливо мати, вже десять років намагаються нас помирити. Мовляв, все-таки рідня, і нічого непоправного не сталося. Однак я переконана, що зрада перекреслює всілякі родинні стосунkи. І ще за старих часів знали — який зрадив один раз, зрадить і другий. Хто знає, де і коли Томка влаштує мені чергову підлість? Тому від гріха подалі краще з нею не спілкуватися. Зовсім.

Leave a Comment