Нещодавно я вирішила з’їздити до бабусі в гості. Приїхавши, я виявила замкнені на замок двері, і на дзвінки ніхто не відповідав.

Нещодавно я вирішила з’їздити до бабусі в гості. Приїхавши, я виявила замкнені на замок двері, і на дзвінки ніхто не відповідав. Я не на жарт злякалася, почала переживати. Подзвонила своєму чоловікові. І він мені розповів, що це його мати вирішила порахувати всі його витрати і визнала, що трата грошей на орендоване житло для моєї бабусі — це непотрібні витрати. Моя свекруха вигнала мою бабусю з дому, і навіть не допомогла їй доїхати до її старенького будиночка …Моє життя було безхмарним до пори до часу. Моя свекруха виявилася жадібною, брехливою людиною. Але думаю, слід почати з початку. Моїх батьків не стало … і мене виховувала бабуся.Вона мені була замість батьків, я її дуже любила. Жили ми з нею в передмісті в старому дерев’яному будинку, не скаржилися. Незабаром я поїхала в місто вчитися, але постійно відвідувала бабусю.В інституті познайомилася з молодою людиною; на перший погляд він не був маминим синочком: цілком самостійний, адекватний, успішний.

Познайомив він мене зі своєю мамою; вона працювала в мерії, і займала високу посаду. Але ми з нею відразу здружилися, мені вона теж здалася красивою, адекватною жінкою. Вона розумна, стильна доросла жінка.Як тільки я закінчила навчання, вона наполягла на нашому весіллі; мене це трохи збентежило, але, з іншого боку, чому б і ні, адже так все було добре. З чоловіком ми жили окремо в квартирі, а бабусю мій чоловік перевіз в інший будинок, де умови були набагато краще.Я приїжджала до бабусі, відвідувала її, допомагала їй по господарству. Так ми безхмарно прожили 3 роки.Нещодавно я вирішила з’їздити до бабусі в гості. Приїхавши, я виявила замкнені на замок двері, і на дзвінки ніхто не відповідав. Я не на жарт злякалася, почала переживати. Подзвонила своєму чоловікові і все йому розповіла, і яким було моє здивування, коли через годину я дізналася, в чому справа.

Він мені розповів, що це його мати вирішила порахувати всі його витрати і визнала, що трата грошей на орендоване житло для моєї бабусі — це непотрібні витрати. Моя свекруха вигнала мою бабусю з дому, і навіть не допомогла їй доїхати до її старенького будиночка.Природно, дізнавшись про це, я відразу ж поїхала до бабусі в наш з нею будинок. Як же мені перед нею було соромно: впала до неї в ноги, просила вибачення за вчинок моєї свекрухи. Але бабуся на мене не сердилась; вона розуміла, що тут немає моєї провини, що я сама в шоці від усього, що сталося.
Я до сих пір не можу зрозуміти мотивів такого вчинку свекрухи, але ще більше я не розуміла, чому мій коханий чоловік дозволив їй це зробити. З їхнього боку це був удар в спину. Я влаштувала скандал і посварилася зі свекрухою.Вона не сміла лізти в нашу сім’ю і розпоряджатися; тим більше, вона це зробила мовчки. З її боку це підло і нешанобливо до мене, до моєї бабусі, навіть до її сина.Після такого її вчинку, я з нею більше не розмовляю і навіть не вітаюся, мені не потрібні ніякі з нею стосунки. Не хочу мати нічого спільного з такою лукавою, підлою жінкою.

Leave a Comment