До мене підбігла свекруха зі своїми подругами і навіть не можу сказати, що хотіли зі мною зробити. На щастя, тим часом підїхав мій чоловік.

Ми з чоловіком познайомилися у кафе, де ми з друзями відзначали випускний вечір. Він старший за мене на 10 років. Мушу сказати, що мені завжди подобалися дорослі чоловіки. Це було кохання з першого погляду. Ми почали зустрічатися, і за рік він зробив мені пропозицію. Я дала свою згоду, була дуже щаслива. Але моє щастя тривало недовго, бо моя свекруха ненавиділа мене. Вона навіть не хотіла мене бачити, знайомитись зі мною, казала, що я не підходжу ні їй, ні її синові. Попри все, ми одружилися. На весілля свекруха прийшла у чорній сукні, підняла келих і в присутності всіх гостей побажала синові якнайшвидшого роз лучення, після чого пішла. Я не розуміла, чому моя свекруха мене так ненавидить.

Після весілля ми стали жити у його квартирі, а мою вирішили здавати. Мої батьки добре прийняли мого чоловіка, поважали його, і це було взаємно. Мій чоловік якось попросив відвідати його маму. Але та відмовилася відчиняти двері, поки я не піду. За її словами, я непорядна жінка, доглядаю нігті і користуюся косметикою. При цьому вона заявила, що я хочу отруїти її сина, щоб отримати його квартиру; маячня якась. Якось, коли чоловік був у відрядженні, прийшла свекруха та вигнала мене з дому, навіть одягнутися не дала. Звичайно, я зателефонувала батькові, який забрав мене. Свекруха звинуватила мене в подружній невірності і стверджувала, що я сплю з іншими чоловіками.

Я була ваrітна, свекруха про це нічого не знала, ми їй не сказали. Мій чоловік повернувся і посварився з мамою: просто вигнав її з нашої квартири, поміняв замки на наших дверях, щоб його мати не могла відчинити двері. Я була вже на останньому місяці вагітності, мені знову довелося лягти до ліkарні. Я стояла біля під’їзду і чекала на чоловіка. У цей момент до мене підійшли свекруха та її подруги – і вони почали штовхати мене. Мене намагалися збити з ніг. Вчасно під’їхав мій чоловік, розштовхав їх, учинив сkандал прямо на вулиці – і з того часу з мамою не спілкується. Після народження малюка свекруха шукає спосіб помиритися із сином, але дарма: чоловік не хоче її бачити. Адже того дня вона могла нашкодити не тільки мені, а й онукові. Чесно кажучи, мені її навіть шкода: може, вона справді хотіла для своєї дитини лише найкращої.

Leave a Comment