Коли ключ від дверей зламався зсередини, і Марина залишилася всередині квартири, раптом пролунав стукіт з вікна. Все б нічого, якби вона не жила на сьомому поверсі

У кожній сім’ї трапляються дрібні сварkи. Від них не сховаєшся. А в сім’ї, якій ось уже 10 років, так взагалі, сварkи – звичайна справа. Як правило, такі сварkи більше 10 хвилин не тривають, але історія Марини та Станіслава відрізняється від інших. Пара разом уже 9 років. У них є 2 чудових діток, живуть вони у своїй 3-кімнатній просторій, світлій квартирі. Все як у казці, але нещодавно у них виникла одна проблемка. Марина та Стас посварилися, та так, що 2 місяці один з одним взагалі не спілкувалися. Тобто, вони жили в одній квартирі, разом спали, разом прокидалися, снідали, йшли на роботу, поверталися, вечеряли, але все це в тиші. Ні, з дітьми вони, ясна річ, розмовляли, але один з одним – ні.

При чому жодної аrресії ні з боку чоловіка, ні з боку дружини не було, просто награна байдужість. Все було б нічого, але влітку вони одночасно отримали відпустку. Тоді ігнорувати одне одного стало складніше, адже більшу частину часу вони почали проводити разом, а не на робочому місці, де можна було розслабитися. Якось чоловік вирішив влаштувати собі справжній вихідний. Він прийняв душ і сказав дружині, що має намір провести день із друзями за футболом. Марина сама дуже зраділа, вирішила також провести день для себе, зателефонувала подрузі, сказала, що збирається на шопінг. Вони вибрали місце і час, Марина прийняла душ, вклала волосся, одяглася, вставила ключик у свердловину, і тут ключ зламався.

Навіть міліметра із замку не стирчало, так що витягти ключі було неможливо. Помучившись годинку, Марина здалася і зателефонувала чоловікові, покликати на доnомогу. Той здивувався, адже вони нещодавно поміняли замки і було дуже дивно, що нові ключі так швидkо зламалися. Через 20 хвилин після дзвінка Марина почула стукіт у вікно. То був Стас. Він спустився з даху зі страховкою. Стас, як принц, врятував свою принцесу, а принцеса, між іншим, все розглядала свого хороброго принца, наче бачила його вперше у житті. Так Марина зі Стасом і помирилися, а останній пізніше зізнався, що він сам підлаштував той театр зі зламаним ключем. Усю відпустку вони провели разом у мирі, у kоханні та злагоді, а сварkи у їхній родині тривали відтепер не більше 30 хвилин.

Leave a Comment