Сестра з чоловіком попросилися жити у мене під час ремонту. Але якби я знала чим це скінчиться, то ні в якому разі не погодилася б

П’ять років тому я роз лучилася з чоловіком. З часом наші почуття згасли, і добре те, що дітей у нас немає. А то намучилися б вони без батька, адже після роз лучення він поїхав з країни. З тих пір я живу одна. Якщо говорити про мене, то я дуже самодостатня жінка. Зараз мені подобається моя самотність. Живу для себе, домагаюся своїх цілей. У кар’єрі все йде за планом. Нещодавно мене знову підвищили. Частина моїх родичів, батьки, в тому числі, те й роблять, що запитують про моє особисте життя. Іншу частину цікавлять мої фі нанси. Деякі рідні просять rроші на kредити і машини.

Були випадки, коли просили rроші просто на життя. Я завжди намагаюся не відмовляти, але останні випадки показали мені, що потрібно навчитися цьому. У моєї рідної сестри є однокімнатна квартира в столиці: бабуся залишила її. Вона ніколи там не жила, ремонту, відповідно, не було. До весілля вони з нареченим вирішили відремонтувати квартиру. Гроաі вирішили брати в борг у мене. Плюс до цього, жити теж повинні були у мене. Так як знали, що не відмовлю. Спочатку вони говорили, що обидва їдять мало. Проте мало їдять в тому випадку, коли я не вдома і не готую.

Мене більше дратує те, що обидва сидять вдома, працює наречений сестри, онлайн, сестра нічого не робить, а все на мені. Після роботи йду в магазин, потім готую вечерю, прибираюся, а сестра нічого не робить. Мене дістала ситуація, я сказала їм зібрати свої речі і виїхати. Більше терпіти не хотіла. Розмови не допомагали: не вистачало того, що живуть у мене безкоштовно, так ще й їдять те, що готую я для себе. Після вони почали вже надзвонювати всім нашим рідним і розповідати, яка я погана, виганяю їх зі своєї квартири. Зараз мені вже все одно. Терпіти більше не хочу.

Leave a Comment