Переїхали до свекрухи, щоб вона доnомагала мені з малюком, але після того, як я знайшла в шафі, то швидко зібрала речі і втекла звідти.

Ще перед весіллям ми з чоловіком вирішили, що проживатимемо окремо від рідні. Після весілля ми орендували невелике житло. Туди я принесла оригінальну, саморобну ляльку – подарунок свекрухи. Новина про те, що я ваrітна, одночасно і втішила, і стурбувала мене. Занепокоєння викликало питання — чи можу я впоратися з обов’язками мами. За кілька тижнів до nологів, чоловік запропонував на якийсь час перебратися на квартиру до його мами. Щоб легше було впоратися із турботою про малюка. Свекруха зустріла нас привітно у своїй трикімнатній квартирі та виділила нам кімнату у ній. Час очікування повернення чоловіка з роботи пролітав із нею непомітно.

Вона розповідала різні веселі історії зі своєї молодості і заразливо реготала. Я раділа, яка у мене гарна свекруха. На заздрість подругам. Якось я міняла постільну білизну і знайшла мішечок, приколотий до моєї подушки в куточку. На мене накотила паніка. Аж спітніла. У мішечку виявила висохлу траву та гілки. Одразу ж зателефонувала матері. Вона сказала викинути мішечок і поставити свічку у церкві. За тиждень виявила другий мішечок. Цього разу він був захований у шафі серед нижньої білизни. Я всерйоз занепокоїлася.

Зв’язала свої нездужання – слабкість, головний біль та запаморочення – з цим мішечком. За кілька днів у свекрухи зламався комп’ютер. Вона попросила на якийсь час мій ноутбук. Години за три повернула. Одну сторінку у браузері вона забула закрити. Це був сайт для послідовників чорної магії. І там було її листування з якоюсь ворожкою, де вони обговорювали, як навести на мене псування. Я одразу зателефонувала чоловікові, сказала, що переїжджаю до матері – і одразу переїхала. Ні про мішечки, ні про листування я чоловікові нічого не сказала. Все одно не повірив би. Але від цього дня до свекрухи більше ні ногою. А коли вона сама нас відвідує, то після її відходу я ретельно обшукую свій будинок у пошуках чаклунських закладок. Будь-яке від неї очікується.

Leave a Comment