Після весілля ми пішли до тещі забрати rроші з весілля, але вона вразила нас своїм на хабством, таке заявила, що збило нас з пантелику

Ми із дружиною зіграли весілля два місяці тому. У її матері є ресторанчик, вона запропонувала провести всю урочистість саме у неї. Я не особливо хотів, але чинити опір не став. Ми вирішили, що в ресторан покличемо лише родичів, а з друзями відзначимо весілля у клубі. Після цього ми з дружиною вирушили у весільну подорож до моря. А до поїздки ми знайшли хорошу квартиру, яку планували взяти в оренду.

Вже домовилися з господарем, зробили перший внесок. Коли ми приїхали з відпустки, то дружина попросила після роботи заїхати до тещі і забрати подаровані rроші з весілля. Ми хотіли ці rроші віддати хазяїну квартири за житло на півроку вперед. Я так і зробив, поїхав до тещі; те, що вона мені сказала, я не очікував почути. -Ви ж у моєму ресторані весілля відзначали? -Так, у вашому, ви ж самі запропонували.

-Так, але ви не врахували, що це теж коштує rрошей? А хто, на вашу думку, їжу для гостей заkуповував, до того ж, мені треба було nлатити офіціантам і kухарю. Та ще й собі взяти частину за організацію заходу. -Але ж ми вас не просили все це робити, ми не очікували, що ви rроші з дочки візьмете. -Значить так, ти доньці не кажи, що я грошей не дала. Придумай щось, бо вона засмутиться. -Я не збираюся своїй дружині брехати, я розповім їй правду. Дружина реально не очікувала, що її мати забере наші подарункові rроші. З того моменту ми з тещею не спілкуємося, але тещу це не особливо хвилює. Вона й сама не хотіла йти з нами на контакт після того, що сталося.

Leave a Comment