Зайшовши до себе додому, Ігор побачив незнайомого чоловіка, який стояв біля плити на кухні. Проте найбільше він приголомшився, коли зайшов до спальні.

Ігор повертався з роботи. Він мав чудовий настрій, бо попереду на нього чекав цілий місяць відпочинку. Він узяв таксі, щоб швидше дістатися до будинку. Ігор уже мріяв про те, як обійматиме дружину та дітей. Коли він під’їхав до будинку, його трохи збентежило світло на кухні, але він потішив себе тим, що, можливо, дружина щось готує до його приходу. Було близько півночі, і його син уже давно мав спати. Ігор не став дзвонити в дзвінок чи стукати, щоб не будити дитину. Ігор тихо зайшов і те, що він побачив на кухні, змусило його застигнути на кілька секунд: якийсь незнайомець стояв біля плити і щось готував. Коли чоловік побачив Ігоря, простяг йому руку та представився.

На хабна поведінка вивела Ігоря з себе, і тієї ж миті він зарядив бідолаху кулаком в обличчя. Після цього Ігор одразу пішов у спальню, щоб побачити цю підлу зрадницю. Уява Ігоря малювало йому картини дедалі гірше. Вже в кімнаті з тьмяним світлом нічника Ігор, стягнувши ковдру з дружини, сказав: -Я навіть не міг уявити, яка ти зрадниця! Але під ковдрою була не Варя, а її подруга Інна: -Ігоре, ти в своєму розумі? -Інна? А де Варя? -Ти Тільки не хвилю йся, я зараз все поясню. Інна встала і пішла на кухню, але, побачивши Сашка, що схопився за око, кинулася доnомагати йому. -Добре ми, з твоїм другом, Інно, познайомилися. -Ігор ти взагалі у своєму розумі?! Давай лід прикладу, бідолаха! Ігор дістав лід і дав Сашкові, щоб той приклав до ока. -Інна, може, нарешті, скажеш, де моя дружина та син, і що взагалі тут відбувається?

-Жінка твоя, вnала на вулиці і підвернула ногу.. Зараз їй роблять оnерацію, ти просто заспокойся, все буде гаразд. -А Мені чому ніхто не сказав? – закричав Ігор. -У мене твого номера не було, та ще з голови вилетіло, що ти сьогодні прийдеш. Вказавши на Сашка, Ігор сказав: -А він Звідки тут взявся? -Він мій хлопець взагалі. Вирішив доnомогти з домашніми справами та вечерю приготувати. Чоловік хоч куди. Але ми підемо. Тобі ще треба відпочити все ж таки з дороги прийшов. -Могли й залишитися, — запропонував чоловік. -Ми б залишилися, та мені та Інні завтра на роботу так що краще нам виспатися. Та й, як я помітив, гостей ви не дуже любите, – відповів постраждалий. -Ти зайвого не подумай, друже. Думки не туди просто пішли. Ігор вирушив у душ і ліг спати. Варю виписали із ліkарні. Інна не раз навідувалась до подруги, а цей випадок вони згадували вже зі сміхом.

Leave a Comment