Маша наро дила днями і ще була в nологовому будинkу, коли дізналася про сумну історію сусіднього малюка. Але такого повороту вона не чекала

Маша наро дила доньку раніше за термін. Дитину помістили в бокс і годували через зонд. Вона дуже сподівалася, що ліkарі добре стежать за дитиною, але все одно дуже боялася. Якось Маша почула, як ме дсестри говорили про якусь жінку, яка відмовилася годувати дитину грудьми, щоб не зіпсувати фігуру. Та жінка, про яку говорили, була струнка і дуже красива, і не хотіла роз лучатися зі своїм тілом.

Вона не хотіла сидіти з дитиною, бо тоді не буде часу на салони, манікюри, косметологи. Зрештою, вона написала відмову від дитини. Коли Маша приходила відвідувати новонароджених, бачила, як плаче син тієї жінки. Дитина була голодна. Вона запропонувала лікарям годувати дитину своїм молоком. Так вона почала годувати не свого малюка кілька разів на день.

Якось батько дитини – Андрій, побачив, як чужа жінка дбає про його сина. Чоловік ледве стримав сльо зи. Донька Маші не вижила; Маша була розбита. А до сина Андрія дівчина дуже прив’язалася. У день виписки на вулиці на неї чекав Андрій — з величезним букетом квітів та з кульками. І, як виявилося, він чекав не свою дружину, а Машу із сином. Вони сіли разом у машину та поїхали. А його дружина тепер нехай завжди буде гарною та стрункою.

Leave a Comment