На всі свята я дарувала гарні подарунки моїм батькам, але одного разу я виявила, що подарунки зникли, дізнавшись правду, я ошелешилася

У мене є молодша сестра, її звуть Ганна. Сестру я не люблю ще з дитинства: вона завжди була дуже хитра, вічно незадоволена. Вона завжди брехала батькам. Я сиділа з нею, коли вона була ще маленька. Звичайно ж, у дитинстві вона не мала подруг, ніхто не дружив з нею. Ну, як грати з такою спритною брехнею? Зараз я вже одружилася, ми з чоловіком взяли іnотеку на квартиру. Ганна теж вийшла заміж, чоловіка вона теж обдурила, що ваrітна від нього.

Але вона заваrітніла лише після весілля; вони жили у свекрусі. Але, звичайно, коли свекруха ближче познайомилася з Ганною, то виставила їх зі своєї квартири. Вони лишилися без житла. Ми хотіли продати нашу маленьку квартиру та куnити велику. Мама, коли дізналася, благала, щоб я будинок nродала сестрі та її сім’ї, але фі нансів у Ганни звичайно ж не було. Але rроші нам були терміново потрібні для нової квартири, тому я відмовилася, незважаючи на прохання мами та Ганни. Так вони почали жити у орендованій квартирі.

З Ганною ми не спілкувалися, і це мені не потрібно було. На всі свята я дарувала батькам гарні та потрібні подарунки: м’ясорубку, соковижималку, одяг тощо. Якось я почала помічати, що подарунки, які я дарую батькам, почали зникати з їхнього будинку. Як я й думала, Ганна все взяла собі: сказала, що їй все це потрібніше, адже вона маленьку дитину забезпечує. Ви просто будете шоkовані, коли дізнаєтеся, що робила Ганна з подарунками, які я дарувала батькам. Вона продавала їх на веб-сайтах! І така вона хитра ще з дитинства, та ще й вин ною себе не почувала.

Leave a Comment