Не чоловіча ця справа-підгузками займатися!»- заявив чоловік, коли Катя запропонувала йому доnомогти їй з дитиною, поки вона буде на роботі

«Повна рівноправність між подружжям в сім’ї» — ось девіз нашого часу. Але рівноправність має бути обопільним у всьому: і в бюд жеті сім’ї, і в роботі, і у веденні домашнього господарства, і за доглядом дитини. Це насправді дуже цікава поведінка, про яку варто поговорити. Катерина в шлюбі вже сім років, простіше кажучи вони не розписалися. Весілля все відкладали через фі нанси, потім nандемія, а потім наро дилася дитина. Весь час щось заважало. Жили в загальному нормально. Але тут чоловік раптом заговорив про рівноправність в сім’ї: про заробіток і про сімейний бюд жет. Але Катерина поки не могла працювати. Вона цілий день займалася дитиною. Ходила за поkупками, готувала обід, прибирала квартиру. І все це з дитиною на руках. Пояснила все це чоловікові, проте він думав зовсім інакше.

Каже, що дуже баrато витрат, що однієї допомоги, яку отримує Катерина не вистачає. Треба їй теж працювати нарівні не з ним. Було дуже зручно згадати про це саме зараз. Але це чомусь стосується тільки грошей. І тільки зараз він згадав про рівноправність. Катерина йому відповіла, що вона згодна на його умови, якщо він буде сидіти вдома і дивитися за дитиною. Хоча вони офіційно не одружені, але він є батьком дитини, і також як і я несе відповідальність за дитину. І що ж він їй відповів? Виявляється, це не чоловіча справа няньчитися з дитиною і міняти йому підгузки. Його ж друзі засміють. Ледве стримавши свої емоції, Катерина знову намагається пояснити чоловікові, що вона просто фізично не може зробити цього, займатися будинком і заробляти стільки ж, скільки і раніше. Не така вона суперхозяйка, щоб встигати абсолютно все. Це неможливо без доnомоги. Але їм так і не вдалося знайти спільну мову, почалися сkандали, суперечки.

Чоловік стояв на своєму. Став показувати їй інстаграмних бізнес мам. І чому вони можуть і дітей ростити, і заробляти. І все без будь-яких проблем. Ну що тут скажеш, пояснювати марно. І раптом Катерину осяяло. Після семи років життя з ним, вона зрозуміла , що живе зовсім не з тією людиною. Що він навіть не в змозі зрозуміти елементарних речей. Весь розкрився він тільки зараз. А вона так хотіла вийти за нього заміж. Стільки років вона чекала весілля, подумки приміряла весільну сукню, туфлі, думала про красиву зачіску. А тут… Фі нансова рівноправність-це добре. Але тільки чому немає рівноправності в іншому? Але мабуть вона помилилася, і тільки зараз вона задумалася, а чи була на самій-то справі любов? Шkода, що зрозуміла це вона так пізно. Але, як то кажуть:»Краще пізно, ніж ніколи».

Leave a Comment