Після знайомства зі свекрухою я втекла не лише від неї, а ще й від її сина..

Ми досить довго зустрічалися з хлопцем і одного дня вирішили влаштувати сімейний вечір. Я та мої батьки прийшли знайомитись із сім’єю чоловіка. Спочатку вечір здавався досить приємним і панувала спокійна атмосфера. Цей чудовий вечір зіпсувала мама нареченого своїми незрозумілими підозрами. Почала вона з того, що перед заміжжям я повинна пройти медичний огляд. Ми з батьками були в шоці від її нетактовності, але мій хлопець продовжував їсти і вдавав, що нічого див ного не відбувається.

Я сказала, що абсолютно здорова, але якщо вона так переживає, я піду на огляд. Їй цього здавалося недостатнім. Вона заявила, що я маю ще дати генетичний аналіз, щоб перевірити і надати історію хво роб моїх ро дичів. Тільки після цих ана лізів вона зможе благословити шлюб. Батьки не витримали цього знущання і пішли додому. Мій хлопець запропонував мені залишитися на ніч і провести ще трохи часу разом. Я вирішила все ж таки залишитися. Коли ми вирішили лягати спати, моя потенційна свекруха заборонила нам не лише спати в одному ліжку, а ще й в одній кімнаті.

Цілу ніч я не змогла заснути і думала про майбутнє. Під ранок я все ж таки вирішила залишити цей будинок назавжди. Я б ще подумала про стосунkи з хлопцем, якби він хоч якось заступився і не давав мене образити. Але він вважав за краще рухатися так, як каже його мама. Я змінила свій номер і більше ніяк не виходила на зв’язок із цим «чоловіком». Незабаром я зустріла своє справжнє kохання і вийшла заміж. Ми тепер живемо зі свекрухою, але вона настільки гарна, що навіть не думаємо жити окремо. Вона не втручається в наше особисте життя і всіляко доnомагає і вдома, і з дітьми. Та сімейна вечеря стала доленосною в моєму житті — чому я дуже рада.

Leave a Comment