Мама пропрацювала закордоном 20 років, щоб допомогти своїм 7 дітям. Коли вона чекала свого рейсу, її син зробив щось дивовижне.

Батьки багато чим жертвують заради своїх дітей, і мати цього молодого чоловіка з Філіппін не виняток.
Тересіта Альканзаре працювала щодня протягом 20 років покоївкою в Гонконзі, щоб заробити гроші для своїх семи дітей, що живуть на Філіппінах.10 червня коли Тересіта закінчила свою роботу, її син Ханс Алканзаре повіз її прямо з аеропорту в Гонконзі в тур по Південно-Східній Азії.Діти кажуть, що їх матері не доведеться більше працювати жодного дня, оскільки вони відкладали гроші і накопичили достатньо, щоб мамі вистачило на щомісячні витрати, коли вона повернеться додому на Філіппіни.»Нам дуже пощастило, що у нас є така мама», — написав Ханс на своїй сторінці в Facebook.Життя сім’ї була дуже важким.

Працівники готелів в Гонконзі хоч і можуть заробити більше, ніж удома, але можуть розраховувати тільки на одну тижневу оплачувану відпустку в році. Ханс написав в своєму профілі в Facebook, що він дуже засмутився в той день, коли його мати виїхала на заробітки. Йому тоді було всього 6 років, і він був наймолодшим з сімох дітей.Живучи в Гонконзі, Тересіта збирала гроші для дітей, щоб вони могли ходити до школи.

Вона вже не пам’ятає, коли востаннє щось собі купувала.Ханс Алканзаре тепер працює інженером-будівельником. Його брати і сестри також отримали можливість навчатися в коледжі і вибрати собі улюблені професії.»У нас в сім’ї вже є сертифікований бухгалтер, вчитель, медсестра, фармацевт, акушерка, інженер-будівельник і майстер-сантехнік, а скоро буде ще й інформаційний технолог», — написав Ханс.«Для мене щастя бачити, як моя мама посміхається!»Його пост створив справжню бурю в соціальних мережах, і всі хвалили Ханса за те, що він такий відповідальний і вдячний син.»Все пишаються тобою. Твоїй мамі пощастило, що у неї є такий син », — написав один з користувачів Facebook під постом Ханса.

Leave a Comment