Я відвезла дочку до моєї мами на дачу, але коли ввечері я пішла забирати її, то знайшла дитину в такому стані, що аж серце мало не зупинилося

Ми з моєю сестрою абсолютно протилежні люди. Але це не заважає тому, щоб наші дочки були хорошими подружками. Останнім часом ми дуже рідко зустрічалися. На вихідні наша мама запросила нас всіх на дачу до себе в гості, щоб діти відпочили і пограли на свіжому повітрі. Ангеліні було вже сім років, і я погодилася залишити її у мами. Через кілька годин подзвонила моя дочка і запитала, коли я приїду і заберу її додому.

Я здивувалася, тому що їй завжди подобалося у бабусі. Увечері я приїхала і забрала Ангеліну. Донька була без настрою. Вдома вона розповіла мені, що їй було сумно і приkро. Бабуся нагодувала сестру тістечками і цукерками, а їй дала тільки порожній чай. Я не повірила цьому і подзвонила матері. Та зізналася і сказала мені, що Віка залишила їй rроші, а я ні, пенсія у неї не така велика. Я була ошелешена такою дикістю і подзвонила сестрі. Віка оторопіла, сказала, що вона залишила мамі достатньо грошей, вистачило б з лишком на всіх. Сестра навіть не подумала пригостити Ангеліну.

Ну ладно, це дитина, а мама? Від неї я не очікувала цього. Вона завжди пригощала нас усіх своєю смачною домашньою випічкою. А тут таке. Я просто закрутилася і забула залишити їй rроші. Більше Ангеліна не хотіла залишатися у бабусі. Дівчинку це сильно поранило в душу. Вона все розуміла. А ось мама ні. Чому вона не сказала нічого, я б залишила їй rрошей. Ми завжди доnомагали мамі з продуктами. Такого вчинку я взагалі не очікувала від своєї рідної матері. Як можна одну дитину годувати, а іншу ні. Ніколи не помічала, щоб вона ставила різницю між дітьми. Хочеться думати, що все утресется, і мама зрозуміє, що була неправа. Також хочеться думати, що у Ангеліни пройде образа і вона пробачить свою бабусю. Я на це дуже сподіваюся.

Leave a Comment