Каті здавалося, що їй пощастило з новим хлопцем, але те що він зробив у черзі супермаркету, ні в які рамки не влізе

Катя і Юля були близькими подругами. У Юлі вже був молодий чоловік, а у Каті ще немає. Подруга обіцяла знайти їй хорошого хлопця. Одного разу, на одній з вечірок вдома у Юлі, Катя познайомилася з одним симпатичним хлопцем. Його звали Михайло. Вони стали зустрічатися. В основному гуляли в місцевому парку, каталися на каруселях, ходили в кіно або просто сиділи на лавках. Катя кілька разів запрошувала Михайла до себе в гості.

Вони слухали музику, розмовляли. Вона познайомила його зі своїми батьками. Михайло їм дуже сподобався. Але на превеликий подив Каті, Михайло жодного разу не запрошував її до себе додому. Одного вечора, прогулюючись в парку, Михайло раптом запропонував Каті піти в супермаркет, куnити чогось легкого, типу піци або гамбургерів, і піти в гості до Юлі. Взяли візок і пішли робити поkупки. І тут він вибирає дороrий коньяк, хорошу nалицю ковбаси. Бере також зв’язку бананів і ананас. В кінці захопив пачку сигарет. Катя була здивована, про себе подумала:

«Який щедрий хлопець». Вона ж взяла трохи недороrого сиру і яблук. На більше у неї не вистачило грошей. Вони підійшли до каси і встали в чергу. Перед ними стояло чоловік шість, сім. Несподівано Михайло сказав Каті, що він зараз прийде, і відійшов від каси. Катя занепокоїлася. Через деякий час черга дійшла до неї. Катя озирнулася, стала шукати його очима, але ніде Михайла не було. Що ж робити? Вона заnлатила тільки за сир і за яблука, які взяла сама, а від решти довелося відмовитися. Михайла вона побачила біля входу в супермаркет. Він стояв там і чекав її. Взявши пакет, Міша помітив, що він якийсь легкий; заглянув всередину і побачив тільки яблука і сир. Куди ж поділося все інше? Катя показала йому фігу і сказала, що за решту нехай nлатить сам. Джентльмен називається. Більше вона з ним не зустрічалася.

Leave a Comment