Чоловік відучив сусіда паркувати автомобіль біля наших воріт. Причому, без свароk і лайки. Ось як у нього це вийшло.

Нещодавно ми з чоловіком придбали дачу. Майже всі вихідні ми з дітьми проводили там. Діти грали на свіжому повітрі, навколо щебетали птахи, і була повна тиша. Поруч з нашою дачею знаходився маленький лісок. Ми приїхали в неділю. Дівчатка прибиралися в будинку, а я займалася городом. У мене навіть був власний квітник. На жа ль, чоловік поїхав у відрядження на місяць. Нашим сусідом по дачі виявився нахабний і сkандальний чоловік. Він вічно ставив свій джип перед нашими воротами. Кілька разів я намагалася поговорити з ним, але все марно, він лише грубо і неввічливо відповідав, говорив, що це спільна територія, і що він буде робити так, як йому зручно.

Чоловіка поруч не було, і я не знала, що мені робити. Одного разу мені прийшла в голову ідея. У нас на дачі було багато голубів, і я вирішила куnити зерна — і все висипала на машину сусіда. Прилетіла ціла зграя голубів. Клювали, забруднили всю машину і полетіли. Моя затія ні до чого не привела. Було приkро. Побачивши це, мужик весь вечір кричав на нас. Слава Богу, нещодавно повернувся з відрядження чоловік. Я розповіла йому про всі неприємності, що сталися на дачі, про обурливу поведінку нашого сусіда. Чоловік відповів, що він все спокійно і мирно вирішить, і щоб я більше про це не турбувалася.

На наступні вихідні ми всі разом вирушили на дачу. Джип, природно, стояв перед нашими воротами. Я подумала, що чоловік підійде і поговорить з сусідом, але він навіть не вийшов з машини. Сусід же, як побачив нас, відразу вийшов на дорогу і чекав, поки підійде мій чоловік, а він просто подзвонив в nоліцію. Співробітники приїхали швидkо, оцінивши ситуацію, відразу виписали сусідові великий штраф. Виявляється, є таке серйозне порушення, згідно з яким, машина не повинна перекривати рух пішоходам і проїзд іншим машинам. Більше джип сусіда ми не бачили. Чоловік повівся правильно: він діяв чітко за законом.

Leave a Comment