На хабні сусіди почали розкидати наше сміття по всьому підїзду, але, як виявилося, це були ще квіточки.

У нашому житті вийшло так, що свекруха вигнала нас на вулицю абсолютно ні з чим, вважаючи, що ми їй заважаємо, і мали придбати своє житло давним-давно. Ми не стали особливо су мувати, тому що у нас були деякі накопичення, і ми вирішили куnити однокімнатну квартиру. Ми подумали, що буде тісно, але що робити, головне, що житло буде нашим і ніхто більше не вижене нас. Спочатку ми жили у моїх друзів, і начебто все добре було, але сусіди з кожним днем виявляли всю велику і більшу див ність.

Я спочатку намагався не звертати на них уваги, щоб не дай Бог не зіпсувати стосунки між друзями та сусідами, адже потім їм жити з ними, а ми — тимчасові гості. Дивність сусідів полягала в тому, що, коли я викидав сміття, вони заносили його назад і розкидали по всьому під’їзду. Я спочатку не звертав на це уваги, але потім помітив, що вони зіпсували ремонт. Оскільки ми жили у друзів, то спробували якось доnомогти їм не лише з квартирою, а й благоустроєм під’їзду. Не минуло й кілька днів після того, як було зроблено ремонт у під’їзді, як моя дружина помітила, що хтось спеціально зіпсував ремонт.

Дружина прийшла до мене і сказала, що так не може nродовжуватись, і ми повинні з’ясувати, хто ж займається таким хуліганством. Як тільки ми впіймали зловмисника, то почали питати причину такої поведінки, на що цей дивний сусід пояснив це тим, що ми не мешканці цього будинку і не маємо право робити такі речі. Я сказав, що все це робиться заради блага всіх мешканців, на що він відповів, що нехай адміністрація цим займається і нема чого нам будувати із себе святих людей. Ось із такими неадекватними людьми і живуть наші друзі, хоча вони давно звикли до їхньої див ності.

Leave a Comment