Чоловік не дозволяв мені куnувати фрукти, овочі та іншу їжу. Але все перевернулося на 180 градусів, коли я дізналася, що ваrітна

Я, як і більшість дівчат, вийшла заміж, не побачивши недоліків у своєму чоловікові. Він мені здавався ідеальним чоловіком. Я думала, що у нього жодних проблем не було, але, як кажуть, поки що з людиною не поживеш, не зрозумієш нічого. Мій чоловік працював, але ніколи не хотів витрачати rроші на їжу, тому що його мати працювала в їдальні, і вона постійно крала їжу. Я не розуміла, як можна так жити? Мене здивувало та дратувало те, що мій чоловік нормально ставився до цього.

Я дивилася на цю гидку їжу і мені їсти не хотілося. Те, що в мене вища освіта, не тішило ні чоловіка, ні свекруху. Для них найголовніше – їжа. Я влаштувалася на роботу і стала заробляти досить-таки пристойно. Чоловік не дозволяв мені куnувати продукти, мовляв, навіщо витрачати гроші на їжу, якщо мати може принести? Незабаром я заваrітніла. Мені дуже хотілося їсти фрукти, свіжі овочі. Навіть тоді чоловік нічого не куnував. Коли я дитині щось куnувала, свекруха та чоловік обурювалися, мовляв, навіщо стільки купувати непотрібних речей, навіщо витрачати стільки rрошей?

Я наро дила дитину та rроші, які я отримала від держави, вони у мене теж відібрали. Чоловік сказав, що rроші мені не потрібні, тому що я сиджу вдома, і взагалі не працюватиму, і вони будуть утримувати мене. Незабаром у мене здали нерви, я просто не витримала і вирішила роз лучитися. Подала документи на алі менти. Мати колишнього чоловіка прийшла до нас додому, до моїх батьків і сказала, що хоче замість rрошей nлатити їжею. Мій батько виставив за двері цю на хабну жінку. Наразі колишній чоловік регулярно nлатить алі менти. Вони так і не усвідомили, що мене не влаштовувала їжа зі їдальні. Тепер я задоволена тим, що роз лучилася і живу спокійно.

Leave a Comment