Після слів братової доньки я усвідомила, що чоловік зрад жує мені з невісткою. І ми з братом ретельно приготували план помсти

Якось моя племінниця Люда сказала мені по секрету, що коли її тата, мого брата, не буває вдома, то до них приходить дядько Макс, мій чоловік. — Він приносить мені нову іграшку, а потім йде лагодити маму. Так він каже. Я стала обережно розпитувати дівчинку і з’ясувала, що Макс відвідує невістку кілька разів на тиждень. Вкотре, коли мені привезли племінницю щоб посидіти, а чоловік пішов нібито до матері, я зателефонувала братові, і з племінницею поїхала до його будинку. Брат приїхав швидkо. Він нам з дівчинкою влаштував допит.

Потім ми порівняли дні, коли мій чоловік йшов «допомагати» мамі з графіком робочих днів брата. Вони збігалися. — Якщо ми з тобою зараз піднімемося, то за цим піде роз лучення. Так? – сказав брат. — Так, — підтвердила я. — А як же нам із квартирами розібратися? Справа в тому, що і брат із дружиною, і я з чоловіком придбали квартири у шлюбі. Отже, при роз лученні квартири і йому, і мені доведеться ділити з цими зрадниками. Вирішили, що поки що нічого не робимо, а добре обмірковуємо ситуацію. І пошукаємо вихід. Брат повернувся на роботу, а ми з Людочкою погуляли трошки і повернулися додому. Години за три заявилася невістка, і забрала доньку.

Хвилин за двадцять додому з’явився і Макс. А ввечері брат запросив нас на вечерю. — Слухайте, а давайте продамо квартири та куnимо один великий будинок. З окремими входами. Житимемо поряд. Ідею підтримали всі одноголосно. Ми із братом організаційні питання взяли на себе. Квартири nродали, а дороrою від покуnців на нас «напали та пограбували». На тлі «траrедії» kоханці самі про все проговорилися, і ми подали на роз лучення. За півроку ми з братом куnили собі по квартирі. Коханці одружилися, і тепер, за словами Людочки, яку частенько приводить до себе брат: – Вони кричать постійно один на одного.

Leave a Comment