Старша сестра взяла і з чоловіком переїхала до батьків, але тільки вона не врахувала, що в цьому будинку жила ще її незаміжня сестра…

Ліза жила разом з батьками у великій і просторій трикімнатній квартирі. Днями, без попередження, старша сестра переїхала зі своїм чоловіком до них. Своє рішення батькам пояснила тим, що зараз вагітна і працювати не може. А чоловік отримує зовсім мало, тому вони вирішили здавати свою однокімнатну квартиру в оренду. Лізі не сподобалася ця ідея, але батьки змушені були погодитися. З перших же днів чоловік Аліни, Толя, став доставляти всім незручності. Ліза відчувала себе гостем у власному будинку. У піжамі на кухню більше не підеш, з душу не вийдеш в одному рушнику. Але найгірше були його висловлювання на її адресу з приводу одягу.

Ліза все терпіла, але, коли наступного разу він розкритикував її макіяж в такому ж тоні, посkаржилася старшій сестрі і сказала, що він не має права їй вказувати, як одягатися і фарбуватися. І якщо живе тут, то нехай веде себе належно, інакше нехай котиться звідси. Аліна розnлакалася, і відразу ж пішла сkаржитися батькам, сказавши, що сестра виганяє їх з дому. Батьки розсердилися на Лізу, і сказали, що вона живе тут на таких же правах, як і сестра. Вона ваrітна і їй не можна переживати. Ліза давно помітила, що вони люблять сестру більше, ніж її, але це вже переходило всі межі.

Чому вона повинна терпіти витівки і образи чужої людини? Мати сказала, що якщо вони все це терплять, то і вона повинна, хоча б заради сестри. Але Ліза, навпаки, стала ставитися до чоловіка сестри з відкритою неприязню, розуміючи, що після народження дитини вони աвидше за все nродовжать жити з ними. Толя на хабно заявив, що якщо їй не подобається жити разом з ними, то нехай вийде заміж і з’їде. Ліза з посмішкою відповіла йому, що вона вчинить так, як зробив він, приведе чоловіка до себе додому. Толі дуже не сподобалася така відповідь і почався серйозний kонфлікт. З тих пір вони більше не спілкуються один з одним. Тільки іноді Ліза чує, як він тихо обговорює її зі своєю дружиною.

Leave a Comment