Минуло всього 2 місяці від народження дитини, і дружина сказала, що збирається вийти на роботу і її особливо не цікавить, хто займеться вихованням дитини.

Батьки, які більшу частину свого часу проводять на роботі, нехтують відносинами зі своїми дітьми і в майбутньому стикаються з тим, що їхні діти не розуміють їх. Те тепло, яке можуть дати батьки своїм підростаючим дітям, не зможе ніхто дати, навіть бабусі та дідусі. Розповім вам історію про мою подругу-трудоголічку, яка обрала кар’єру замість своєї дитини. Коли Марія вийшла заміж, вона відразу заявила своєму чоловікові, що не збирається народ жувати дітей у найближчі 5 років, тому що їй потрібно облаштувати кар’єру, подбати про своє здо ров’я.

Чоловік не сприймав слова своєї дружини всерйоз, тому що думав, що все зміниться з народ женням дитини. Чоловік мав рацію, насправді все так і сталося: після того, як Марія дізналася, що вона ваrітна, вона сказала чоловікові, що у неї намічається серйозний проект і вона не може відмовитися від нього. Минуло всього 2 місяці з народ ження дитини, і дружина сказала чоловікові, що збирається вийти на роботу і що її особливо не цікавить те, хто займеться вихованням дитини і як її доглядатимуть. Чоловік сказав, що його батьки не зможуть доглядати малюка, тому що вони вже в пенсійному віці і їм самим потрібен догляд.

Дружина, не чекаючи дозволу чоловіка, вже сама все вирішила і вийшла на роботу, попередньо найнявши няню для малечі. Чоловік був просто шоkований тим, як легко і швидkо її дружина змогла довірити свою малу невідомій жінці. Після виходу на роботу дружину було просто не впізнати: вона постійно пропадала роботі, була в роз’їздах, не зважала на думку свого чоловіка. І зрештою настав той гіркий момент розnлати. Її дочка, щойно стала повнолітньою, вирішила залишити батьківський будиноk, бо не відчувала жодного зв’язку зі своєю матір’ю. І тільки через стільки часу Марія зрозуміла, що вона вчинила неправильно, але було вже надто пізно.

Leave a Comment