Чоловік весь час із друзями, я вже думала про роз лучення, але одна історія свекрухи змусила мене подивитись на речі з іншого боку.

У мого чоловіка, Сергія, багато друзів, а у них у свою чергу багато проблем, з якими доводиться стикатися і чоловікові. Буває, спимо ми вночі і тут дзвонить його друг із проханням терміново виручити… а чоловік не може послати їх… виїжджає прямо вночі. Мені ця ситуація дуже не подобається. Я віддала б перевагу чоловіку-соціофобу, ніж такому добряку з широким колом друзів. Через цих друзів у нас неодноразово зривалися вихідні. Друзі дзвонять, навіть коли ми відсутні з міста, і, знаєте, чоловік відразу летить до них. Ця проблема зайшла так далеко, що я вирішила подати роз лучення. Єдиною людиною, з якою я могла поділитися своїми переживаннями, була моя свекруха, яка своїм існуванням доводить, що не всі свекрухи жа хливі злюки. Коли я розповіла про все свекрусі, вона по-доброму посміхнулася, а я з нерозумінням на обличчі дивилася на неї і плескала вії. — Слухай, люба, мені ж ця історія знайома до бол ю… Свекруха на хви лину промовчала, зітхнула і почала свою розповідь:

“Коли Сергій був ще зовсім маленьким, його батько днями та ночами пропадав із друзями. Тоді в одного з друзів були якісь серйозні проблеми з армі єю, так вони всією компанією більше за нього переживали. Ну, звичайно, мені це не подобалося, тому що я люблю отримувати всю увагу чоловіка, а тут з’явилися такі серйозні конкуренти. Я вже сама думала про роз лучення, навіть збирала документи, але … «, — Тут свекруха знову важко зітхнула, — «Наш сусід, заснув з сигаретою в руках … від того постраждало багато квартир, наша була серед них. Ми з чоловіком опинилися на вулиці з Сергієм на руках, тоді й наші батьки нам не могли доnомогти. Подробиці вдаватися не буду. І знаєш, що? Друзі чоловіка приїхали до нас з величезними пакетами їжі та всякого приладдя, навіть теплий одяг принесли і відвезли мене з сином на дачу до одного з них.

Там ми прожили півроку. У цей час чоловік із друзями ремонтували нашу квартиру, яка, як відомий птах, відродилася з попелу. Коли я увійшла до своєї новенької квартири, не змогла стримати своїх емоцій, розnлакалася там і кинулася з вибаченнями до чоловіка на шию. Я знаю, що ти дівчина не дурна. Розлучення — виключно ваша з Сергієм справа, але перед цим подумай гарненько: хіба воно того варте? Слова свекрухи були мені не просто словами. Я вже під час нашої розмови зрозуміла, що робитиму далі. Вранці я запропонувала чоловікові поїхати з його друзями та з їхніми сім’ями до нас на дачу. Я подумала, напевно й інші дружини друзів чоловіка дуже не задоволені тим, що відбувається, але хлопці і нам часто доnомагають. Чоловік був здивований з моєї пропозиції, але погодився. Ми чудово провели час, а я потоваришувала з дружинами друзів чоловіка. Вони, виявляється, чудові жіночки.

Leave a Comment