Марія, щойно повернулася з ліkарні, не впізнала свій будинок, тому що там побувала свекруха, але головний приз її чекав попереду

Слабохарактерний чоловік, який слухає кожне слово своєї мами та не може захистити матір своїх дітей – загроза сім’ї. Звичайно ж дружина не очікує, що чоловік сліпо їй віритиме, довірятиме і захищатиме, але бувають ситуації, коли свекруха явно намагається зіпсувати життя молодим. У такій ситуації чоловік повинен показати також, що він є прихильником правди, адже невістка та свекруха можуть сказати все, що завгодно у своє виправдання. Ця історія торкнулася моєї подруги, свекруха якої намагалася зіпсувати їй життя, навіть довела справу до роз лучення.

Подруга мала лікуватися, тому лягла в kлініку, і в цей період свекруха вирішила переїхати до них на деякий час, нібито доnомогти синові по дому. Після повного закінчення лікування, подруга, повернувшись додому, побачила, що будинок уже не той, що був, оскільки свекруха переставила всі речі, викинула більшу частину посуду. Все це викликало шквал невдоволення, але Марія вирішила промовчати. Для того, щоб у сім’ї не було розладу, мудра дружина вирішила бути нейтральною, нічого не говорила чоловікові і не відповідала свекрусі.

Проте свекруха була налаштована рішуче і всіляко намагалася розсварити сина із дружиною. Свекруха крім чистоти та порядку втручалася у питання виховання онука; вона вважала, що батьки неправильно його виховують, балують і псують дитину. Марія всіляко намагалася поговорити з Людмилою Михайлівною, але все було безрезультатно, але найсильніший біль завдавав того факту, що чоловік навіть не намагався заступитися за кохану дружину. Все призвело до того, що Марія, не витримавши, подала на роз лучення, і свекруха, як не дивно, навіть зра діла цьому і сказала синові, що той позбавився змії. Кожен чоловік повинен розуміти, що він відповідає за жінку, яку вибрав, і він повинен бути настільки вольовим і мудрим, щоб не образити ні дружину, ні kохану маму.

Leave a Comment