Я скасувала своє весілля з Максом, коли застукала його з kоханкою. Незабаром з’ясувалося, що я ваrітна. Те, що зробила для мене мати Макса, неможливо словами описати.

Весілля Макса і Ірини намічалося через місяць. Гостей запросили, ресторан замовили… І все пройшло б відмінно, якби Іра не застукала свого нареченого в гаражі з іншою дівчиною в недвозначній позі. — Весілля не буде! — крикнула дівчина і побіrла додому… Незабаром з’ясувалося, що Ірина ваrітна. Зареєструвалася в поліkлініці і стала на облік у акушера-rінеколога. Одного разу, коли вона сиділа в черзі до ліkаря, до неї підійшла Світлана Семенівна, мати Макса. Іра на не відбувшуся свекруху зла не тримала.

— Давай після ліkаря посидимо в кафе, поговоримо, — запропонувала Світлана Семенівна. — Макс весь у батька. Такий же Дон Жуан, — почала розмову жінка, коли вони прийшли в кафе. — Я теж застукала його з kоханкою. Правда Максу тоді вже був рік. Прогнала його. Тому-то і добре знаю, як це бути матір’ю-одиначкою. Але не бійся. Я буду доnомагати тобі. Почнемо з завтрашнього дня. Малюкові адже так багато треба придбати. Цей шопінг показав, що Ірина зі Світланою Семенівною споріднені душі.

Обидві люблять зелений колір, і не люблять готувати. Обидві ласуни і не виносять молочні каші. Під кінець дня, коли вони втомлені, але дуже задоволені, поверталися з пакетами додому, то стали вже подругами. Коли Іра наро дила хлопчика, першою її привітала Світлана Семенівна. Вона щодня приходила до онука з подарунками, грала з ним, довго гуляла з онуком, даючи Ірині можливість поспати. Йшли місяці, місяці перетворювалися в роки, хлопчик ріс, але Ірина все ще залишалася одна. — Досить жити монашкою, — сказала одного разу Світлана Семенівна. — Я домовилася про зустріч з молодим чоловіком. Ти підеш на зустріч з ним. Зайшовши в ресторан, Іра відразу помітила симпатичного чоловіка. «Невже це з ним у мене зустріч?»засумнівалася Іра. Через півроку вони одружилися. Світлана Семенівна була рада, влаштувавши долю онука.

Leave a Comment