Зовиця так часто говорила, що я нагуляла дитину, що її чоловік вирішив сам пройти тест з їх сином, а виявилося неймовірне

Коли я виходила заміж, то свекруха мене тут же полюбила, а ось сестра мого чоловіка, Настя, навпаки. Вона звикла, що в родині всю увагу завжди приділяли їй одній. До заміжжя мій чоловік частину зарnлати витрачав на сестру, купував їй якісь дрібнички. Хоча Настя вже була заміжня, і її чоловік добре заробляв, але їй завжди було мало. А після весілля брат перестав витрачати на Настю ті гроші, які витрачав раніше.

Адже у нього тепер сім’я, тим більше, я заваrітніла. Настя як дізналася, що у нас буде дитина, стала наговорювати моєму чоловікові, мовляв, я дитину нагуляла. Мені було гидко і приkро таке слухати. Свекруха мене заспокоювала і говорила не звертати на це уваги, тому що Настя завжди гостра на язик, може всяку дурість зморозити. У самої Насті вже був 5-річний син. Але вона постійно лізла в нашу сім’ю. Коли я наро дила, то всі сумніви повинні були відразу відпасти, тому що син був просто копією свого батька. Але Настю це тільки найбільше дратувало.

Вона nродовжувала нав’язувати моєму чоловікові думки про тест. В один вечір чоловік не витримав, накричав на Настю і вигнав її з дому через її сумнівів з приводу нашої дитини. Після цього наше життя стало куди спокійніше. Через якийсь час чоловік повідомив, що Настя розлучається зі своїм чоловіком. Я так здивувалася, адже він так любив Настю, прямо на руках носив, сина обожнював. — Через те, що Настя постійно говорила про тест, її чоловік вирішив сам його пройти. І виявилося, що він 5 років ростив не свого сина. Від кого Настя народила, вона не зізнається, — розповів мій чоловік. — Ось так в житті і буває… рила мені яму, а сама в неї потрапила. Я хоч і не хочу зловтішатися, але Настя сама у всьому вин на. Раз обдурила чоловіка, то думала, що і я так поступлю, щоб їй жилося легше? Але ні, я свого чоловіка поважаю і люблю, так підло обманювати б не стала.

Leave a Comment