Невістка та її мати переконували свекруху помінятися квартирами. Свекруха вирішила обговорити їхнє квартирне питання і остаточно розставити всі крапки.

Моя знайома Ольга нещодавно розповіла події зі свого життя. Почала вона свою історію з того, що незабаром у їхній сім’ї має бути поповнення. Отже, їхня однокімнатна квартира буде тісною для них, і потрібно буде розширювати свою житлоплощу. Однокімнатна квартира, де вони живуть, це подарунок свекрухи на двадцятиліття сина. Проте квартиру оформлено на її ім’я. Щойно Ольга стала підозрювати про можливу ваrітність, вона вирішила взяти ініціативу на себе та поговорити зі свекрухою. Свекруха Ольги живе у трикімнатній просторій квартирі одна. Таким чином, Ольга та її мати подумали, що самотній жінці буде добре та затишно в їхній однокімнатній квартирі, а їм краще вчотирьох жити у трикімнатній квартирі.

Нещодавно Ольга зателефонувала своїй свекрусі та озвучила свою ідею, представивши цю пропозицію як спільну з чоловіком. Після того, як свекруха почула промову Ольги, вона вирішила не nродовжувати обговорення цієї теми і плавно перейти до інших питань. Чоловік Ольги, дізнавшись про цю розмову, дуже розлютився. Він зателефонував матері, вибачився, ще раз подякував за подарунок, і просто попросив, щоб вона переписала цю однокімнатну квартиру на його ім’я. Вирішення квартирного питання він представляв таким чином: вони продають однокімнатну квартиру і беруть двокімнатну квартиру в kредит.

Проте Ольга та її мама nродовжували просити свекруху про обмін квартирами. Жінці всі ці розмови в якийсь момент набридли, і вона вирішила покликати всіх до себе додому та остаточно висловити свою думку. Коли всі зібралися, мати Ольги одразу стала говорити про те, що треба доnомагати дітям з розширенням житлових умов. Тоді жінка всіх послухала та запропонувала своє альтернативне рішення. Вона сказала, що раз сватя так непокоїться за зручність дітей, то можуть самі обмінятися з ними своєю двокімнатною квартирою. Якщо така пропозиція їх не влаштовує, то можуть допомогти дітям внести внесок за іпотеку двійки. Потім вона додала, що свого часу вже зробила все, що було в її силах, щоб у дітей була своя власність. Після цього всі різко замовкли, і більше ніхто не набридав жінці квартирним питанням.

Leave a Comment