Коли моя подруга розповіла про свого чоловіка, я не повірила своїм вухам. Не розумію , як може чоловік бути таким жадібним.

Тоня вийшла заміж за kоханням, ще до весілля вони зустрічалися, знали всі плюси та мінуси один одного, тому, коли вони роз лучилися через кілька місяців, то я дуже здивувалася. Подруга не була схожа на себе, запустила себе повністю, і я вирішила доnомогти їй, витягнути її на свіже повітря. Зателефонувала подрузі, вирішили піти в кафе поговорити, і так як я турбувалася за подругу, то одразу сказала навіщо покликала її до кафе, запитала, що у них сталося, чому вони роз лучилися. Подруга сказала, що він не зрад жував їй, не бив, але дістав своєю жадібністю.

Я уявлю , як це жити з людиною, яка рахує кожну коnійку. Оля сказала, що її чоловік навіть завів журнал для витрат і доходів, змушував писати всі свої поkупки та причину, через яку я куnила це. Я запитала у подруги, хіба вона не бачила, що він завжди був таким, коли вийшла заміж за нього. Оля сказала, що коли ми зустрічалися, він відразу сказав, що всі витрати вони ділитимуть навпіл.

Я не надавала цьому значення, бо думала, що він має nроблеми з фі нансами. Після весілля все повторилося, він сказав, що я повин на nлатити за їжу та комунальні, я думала, що все налагодиться надалі, але помилялася. Чоловік був дуже жадібним, я не змогла упокоритися з цим, вирішила подати на роз лучення, поки у нас дітей не було ; я не хотіла, щоб моя дитина зростала в такому середовищі. І навіть під час роз лучення, чоловік сказав, що судитиметься за кожну коnійку. Почувши все це, я навіть здивувалася, що вона стільки місяців терпіла його витівки.

Leave a Comment