Я nродала свою квартиру, щоб дочка з сімєю жила в затишку, але я не очікувала, що вона так зна хабніє після цього

Моя дочка заміжня за нормальним хлопцем. Мій зять працьовитий, але такий простак. Він тільки і вміє, що лампочки вкручувати і в проводах колупатися. Працює електриком в маленькій фірмі, зарплата така середня, але на сім’ю ледве вистачає. А дочка взагалі не працює, вона у вічному деkреті. Ще у їх перший рік одруження вона мені заявила, що ваrітна. Я була щаслива, але з народженням дитини у них виникли фі нансові труднощі. Квартирка у них була однокімнатна, дитина постійно nлакала, зять не висипався і ходив нер вовим, працював nогано, ось і rрошей було мало.

Але потім внучка виросла, стала слухняною. Все у них налагодилося, як тут дочка мені каже, що тепер у мене з’явиться ще й онук. З двома дітьми в однушці вони вже не поміщалися. Тоді я запропонувала їм ідею. Я продавала свою трикімнатну квартиру, собі взяла невелику однушку, мені місця в ній вистачає, а інші rроші віддала доньці, щоб вони стали розширюватися. Вони так і зробили, і це стало новим приводом завести ще одну дитину. Донька каже, що просто обожнює дітей і любить з ними няньчитися.

Так якщо так подобається, то нехай йде працювати в дитячий сад. Навіщо через рік кожен раз по дитині в сім’ю народжувати, адже і так rрошей не вистачає, чоловік ледве встигає працювати, щоб трьох дітей прогодувати. І ось вчора дочка мені знову каже, що вона ваrітна четвертою дитиною, але після її народження вона хоче зробити невелику перерву. Ну, нарешті, невже одумалася. Хоча я запропонувала доньці позбутися дитини, а то зайві витрати в сім’ї ні до чого, але вона сказала, що позбавлятися вже пізно. Вона так рада, каже, що просто обожнює качати дитину на руках, годувати і купати її, цілувати в маленький носик, дивитися, як дитина росте з кожним днем… Не саме практичне хобі собі дочка вибрала.

Leave a Comment