Подруга йшла на побачення з красенем і бо ялася, що її зайва вага відштовхне його. Але вона ніяк не очікувала такого повороту речей

Нещодавно у подруги було побачення. Не пам’ятаю, коли вона в останній раз ходила «туди». На цей раз вона ходила познайомитися з чоловіком, з яким вона довгий час спілкувалася онлайн. Подруга дуже хвилювалася, адже вона довгий час не спілкувалася ні з ким і не знала, як потрібно себе вести, про що говорити з ним. А також, він дуже цікавив її, тому вона додатково хвилювалася. Чоловік був досить-таки симпатичним, мав спортивну статуру, адже займався спортом, а риси його обличчя — як у голлівудського актора. Подруга переживала, що вона не сподобається йому. Справа в тому, що у подруги була зайва вага, вона про це знала, але спортом вона в останній раз займалася в школі, на уроках фізкультури.

Але я думала, що все пройде відмінно. Для цього у мене було кілька причин. По-перше, подруга виставляла в соцмережі свої фотки без фотошопу і фільтрів, і цей чоловік знав, яка вона. Він же запросив їй на побачення, значить, його все влаштовує. А по-друге, мої спостереження і досвід показують, що чоловікам, які займаються спортом і мають підтягнуту статуру, найчастіше подобаються пухкенькі жінки, ніж фітоняшки. Це не завжди так, але я знаю безліч таких прикладів. Так ось, вони зустрілися (St/V). Він не був жадібним, але вони зустрілися в парку. Просто це був період пандемії, обставини заважали. Вони гуляли і базікали. Подруга розповідала, що в основному він ставив питання, а вона відповідала на них. Я спочатку подумала, що, напевно, справа була в її відповідях.

Вона жінка балакуча, і навіть на коротке запитання дає довгі відповіді, а як ми знаємо, чоловікам не подобаються балакучі жінки. Але потім я зрозуміла, що справа була в іншому. Цей чоловік поставив їй питання про її минулі від носини. А подруга почала у всіх подробицях розповідати своє особисте життя. Хто був її kолишнім, які у них були стосунки, куди вони ходили, що він дарував їй, що вона готувала йому, а головне, вона посkаржилася, що пожертвувала всім заради нього, а він не оцінив це. Це побачення стало їх першим і останнім. Вона своєю поведінкою відштовхнула його. Після цього він пропав. Цього варто було очікувати, адже у чоловіків є такий стереотип: якщо інший самець кинув жінку, значить, вона не так вже й хороша. Дівчатка, запам’ятовуйте, розмови про колишніх на першому побаченні-табу.

Leave a Comment