Троюрідна сестра чоловіка вимагала , щоб ми куnили їй будинок. А коли я вирішила поставити її на місце, то вся рідня накинулася на мене

Я думаю, що всі ми стикалися з грубим хамством членів нашої сім’ї. У кожного з нас є родичі, які вважають, що всі навколо них щось винні, просто так — і крапка. До заміжжя у мене не було таких родичів, і я думала, що уникла цієї долі. Але помилялася. Після того, як я вийшла заміж, з’ясувалося, що однією з цих родичок була троюрідна сестра мого чоловіка. Мій чоловік чудовий, я дуже люблю його. Але він дуже добрий. Він ніколи не відмовляє близьким людям, і навіть не близьким, просто знайомим.

І дуже nогано, коли доброти надто багато. Тому що всі ходять за ним по п’ятах. І особливо зухвалі родичі. Так, одна така родичка виявилася сестрою троюрідного брата, з яким він зустрічається не частіше ніж один раз на рік. Вона вийшла заміж і вирішила, що всі родичі повин ні засунути руки в кишені, щоб куnити їй будинок. У них навіть не було весілля, вони просто побралися і попросили у всіх будинок у подарунок (хороша ідея — ніякого весілля, жодних витрат, а отримати величезну послугу та будинок).

А оскільки будинок дороrий, нам із чоловіком довелося заnлатити цілий стан. Адже це не nоганий весільний подарунок, чи не так? Цю інформацію мені передав мій чоловік через текстове повідомлення, тому що на той час він був на роботі і не міг говорити. Звичайно, я одразу ж відкинула його. Після цього родичі чоловіка відвернулися від мене. Уявіть, що ви раптом отримуєте щось подібне до цього: «Ми повинні скинутися 200 тисяч на дім для родички «. Я була в шоці. Іноді на хабство людей не має меж. З якого дива ми повин ні куnувати будинок для іншого?

Leave a Comment