Я погодилася забрати онука до себе на кілька днів, але нова дружина мого сина обурилася. Як же мені вчинити в такій ситуації?

Мій син одружився вдруге. З колишньою дружиною вони прожили 8 років. Треба сказати, що вони жили з її матір’ю. Я думаю, що саме з цієї причини син і вирішив розлучитися зі своєю дружиною.Зазначу, що я дуже важко переживала їх розставання. Адже його колишня дружина була прекрасною людиною. Незважаючи на те, що вона у всьому слухалася свою матір, у нас з нею склалися довірчі відносини. Моя колишня невістка подарувала нам чудового онука, так схожого на мого сина. Начебто і жили нормально, але через вісім років син повернувся жити до мене. Він навіть не міг пояснити причину розлучення. Моя невістка теж не хотіла говорити на цю тему зі мною. Онуку вже п’ять років. Я переживала, що не зможу бачитися з ним. Думала, що невістка розсердиться на мене і не захоче спілкуватися. Але ні, у нас до сих пір чудові стосунки.

З моїм сином його колишня дружина практично не спілкується. На мій жаль, син не надто хоче спілкуватися і зі своєю дитиною. Ну, звичайно, у нього тепер нова любов, молода дружина. Я цього не розумію. Але для мене головне, що онук любить мене, і в вихідні ми гуляємо з ним в нашому сквері. Про його батька я намагаюся не говорити. Але мені прикро, що я виростила такого сина.Нещодавно моя колишня невістка попросила забрати онука до себе на кілька днів, тому що її мати захворіла. Колишня невістка вирішила поїхати зі своєю мамою на обстеження в інше місто, а дитину залишити ні з ким. Я, звичайно, погодилася. І уявіть моє здивування, коли теперішня дружина сина влаштувала мені сцену непокори. З огляду на те, що живе з моїм сином тільки 1,5 року, та ще й в моєму домі. Могла б бути скромніше. А син мовчить. Мій онук — це ж його єдина дитина. Ну як так можна?

Я навіть не знаю, як вчинити. Якщо гарненько поговорю зі своєю невісткою, вона може налаштувати сина проти мене, і вони переїдуть на знімну квартиру. Вона вже і так натякала мені, що, якщо мене щось не влаштовує, то готова залишити мене одну.Переді мною стоїть складний вибір: або жити зі своїм улюбленим сином і його дружиною, або залишитися одній. Але, вибравши другий варіант, я зможу в будь-який момент приводити до себе додому свого онука, якого теж дуже люблю. Після цієї сцени, я вже не маю можливості забирати внука до себе. А як я поясню це колишній невістці? Потрібно буде говорити неправду, що у мене немає часу для свого онука? Невже син не може пояснити своїй дружині, що це його дитина.І в той же час, може теперішня дружина сина так себе веде, тому що у неї немає дітей. Вона просто не відчувала ще таких почуттів, як любов до своєї дитини. А, може бути, вона ревнує свого чоловіка до колишньої і боїться, що та, маніпулюючи дитиною, захоче повернути його в сім’ю? Ну як же мені вчинити, щоб не образити своїх невісток?

Leave a Comment