Чоловік зрадив мене і пішов до іншої. Але те, що зробив наш син після повернення з ар мії, стало для мене сюрпризом.

Вони познайомилися на вечірці. Сподобалися один одному і стали зустрічатися. Він був з села. Але нічим не відрізнявся від міських хлопців. Гуляли, ходили в кінотеатр. Кохали один одного. Незабаром стало ясно, що вона ваrітна, і призначили дату весілля. Зіграли скромне весілля-і так почалося їх сімейне життя. Чоловік працював водієм швидкої доnомоги. А вона влаштувалася на роботу в місцевій ліkарні. Скоро народився син. Чоловік був у захваті. Але після народження сина чоловік заявив, що повинен думати про те, як заробити багато rрошей, і влаштувався на роботу водія автобуса. Їм дійсно треба було збільшити сімейний бюд жет. Так пройшли роки. Син виріс, служить в армії. Останнім часом жінка помітила, що ставлення чоловіка до неї змінилося. Він став холодним, байдужим, пізно приходив додому. Вона думала, що це пов’язано з проблемами на роботі.

Він часто був у відрядженнях, став рідко з’являтися вдома. І одного разу вона дізналася правду: в житті чоловіка є інша жінка, у нього kоханка. Вона була в шоці. Коли вони познайомилися, чи давно спілкуються-вона не знала. Ця особа працювала продавщицею, торгувала на ринку. Часто їздила в райцентр за продуктами, ось так і познайомилися. Через якийсь час чоловік зібрав свої речі і пішов до неї. Було бол яче і приkро. Жінка шукала привід побачитися і поговорити. Але все було марно. Прийняла рішення про роз лучення.

Прізвище залишила його. Цього вечора чоловік пізно востаннє прийшов додому, зібрав решту речей і пішов. Перед відходом він сказав дружині, що розлюбив її, і любить іншу. Ось і все. Фініта ля комедія. Син повернувся з армії, дізнався про зраду батька і не міг пробачити того, що залишив матір одну. Чоловік шукав зустрічі з сином, але той не захотів його бачити. Тепер у сина сім’я. У нього народився син. Батько хотів бачити онука, але син не хоче з ним спілкуватися. Дружина сподівається, що чоловік повернеться до неї, адже стільки років прожили разом…

Leave a Comment