Нещодавно я стала помічати, що моя 40-річна мати приходить мені «доnомагати» тільки тоді, коли мій чоловік вдома. Причому одягається вона дуже відверто.

Моя мама наро дила мене в 17. Природно, свого батька я не бачила, але завдяки своїм дідові і бабі, виросла в благополучній родині. Вони няньчилися зі мною, поки мама отримувала вищу освіту, а потім я переїхала до мами у велике місто. Вона ніколи не пускала мене гуляти з подругами і ходити на ночівлі. Казала, що відпустить тільки до чоловіка додому, а я заміж не поспішала. Грюкала дверима і врубала музику в своїй кімнаті.

У моєї мами було таке ставлення до мене… знаєте… як до товару. Їй аби видати мене заміж вдало, решта по коліно. Втім, заміж я вийшла в 24. А вийшла я за свого начальника. Сергій був старший за мене на 9 років, але нам було комфортно один з одним. Незабаром після весілля наро дився наш первісток. Сергій не міг натішитися цим. Він після роботи відразу біг до нас, щоб не пропустити жоден рух сина. Нещодавно я стала помічати дещо неприємне. Мамі зараз трохи за 40. Виглядає вона просто помпезною красунею.

На моєму тлі, безсонної, з розпатланим волоссям і з старезною шкірою, мама взагалі сама досконалість. Вона приходить «мені допомагати» чомусь тільки тоді, коли Сергій вдома. Причому одягається вона занадто відверто і поводиться аж надто дивно. Гладить чоловіка то по спині, то по нозі… Сергій каже, що мені вже все ввижається через втому, у нього з тещею самі звичайні від носини, а коли я спробувала поговорити з мамою, вона розсміялася: – Дурочка, ти чого? Я ставлюся до нього як до сина, нічого більше!

Leave a Comment