Душа дитини сама вибирає батьків. Так як душа знає в якій сім’ї вона отримає все необхідне для її подальшого розвитку в духовному плані.

Першими народжуються діти з неймовірно сильною душею. Головною метою таких дітей-це поглинання карми батьків і трансформація в щось нове. Кожна сім’я має свою карму, яка передається у сnадок. Саме первістку передається карма сім’ї. Первістки сильні особистості, і вони володіють силою для того, щоб змінити карму сім’ї. Якщо у нього не виходить, значить немає в світі більше іншої сили, яка б змогла щось змінити. Первісток завжди бере турботу про братів і сестер на себе, а в подальшому і опікується батьками. І навіть якщо це дуже складно і їм не під силу, то це може відбитися на них і знизити їх самооцінку. Але якщо у нього все виходить, і він домагається успіху, то процес прискорюється і надалі він доб’ється більшого. Друга дитина в сім’ї Друга дитина, як правило, народжується талановитою.

Вона може своїм талантом здивувати весь світ, але для цього їй потрібен захист старшого брата або сестри. І поки вона знаходиться під захистом первістка, у неї є шанс виконати своє призначення. Друга дитина і первісток у багатьох виnадках працюють узгоджено в енергетичному плані, навіть якщо фізично це не помітно. Друга дитина завжди готова надати підтримку первістку, коли йому потрібна підтримка. Вона так само поспішить на доnомогу народженій третій дитині в сім’ї, так як вона себе вважає відповідальною за старшого, і за молодшого. Друга дитина може стати хорошим посередником, вони природжені дипломати. Іноді друга дитина настільки намагається догодити всім, що сама губиться і забуває своє призначення. Але коли вони знову знаходять себе і повертаються до свого первісного призначення, то вони здатні на більше. Народжені останніми Остання дитина, народжена в сім’ї послана на землю, щоб принести в сім’ю світло і щастя.

Вони об’єднують всіх членів сім’ї, легко знаходять спільну мову і дуже товариські. Наймолодші в сім’ї не беруть на себе карму сім’ї або роду, у них більш простий підхід до життя. Вони завжди роблять все по-своєму, і живуть за своїми правилами. Вони наповнюють сім’ю позитивною енергією. Так як погана карма сім’ї передається старшим в сім’ї, молодші в сім’ї іноді бувають нездатними нести відповідальність за свою долю. Їм так само не вистачає досвіду з вибором життєвого шляху. Молодших дітей народжують, щоб вдихнути в сім’ю нову енергію, стимул і новий погляд на навколишній світ. Єдина дитина в сім’ї Вона багато в чому схожа на первістка. Однак, її сила більш виражена. Вона все бере на себе, при цьому не маючи підтримки молодших у важкі моменти. Вона стає дуже незалежною і сильною особистістю. Вона природжений лідер. Єдина дитина, яка емоційно врівноважена людина, вона добре управляє своїми емоціями. Але незважаючи на це, іноді їй буває дуже важко налагодити відносини з людьми.

Leave a Comment