“Стань моїм коvханцем!”- красуня подруга дружини застала мене зненацька. Але, те, що було потім – ще цікавіше

Робочий день тільки закінчився, я готувався їхати додому, як раптом задзвонив телефон. Дзвонила дружина. Ми з нею разом більше п’яти років, виховуємо сина. – Милий, а ти коли повернешся? – запитала вона. – За півгодини буду вдома, — відповів я. – Якщо у тебе немає інших справ, можеш на годинку заїхати до моєї подруги, у неї там щось з краном? Я погодився. Цю подругу я бачив всього кілька разів і то ми тільки віталися. Чесно кажучи, вона мені завжди не подобалася, але не відмовляти ж дружині?

З краном я впорався за півгодини, хотів повернутися додому, але подруга наполягала, щоб я залишився на чай… Довелося погодитися. Ми сиділи на кухні, пили чай, як раптом вона сказала: – Стань моїм ко ханцем! – я мало не вдавився. – Ти взагалі-то подруга моєї дружини, про що ти взагалі кажеш? – Може у тебе nроблеми з «цим» або у тебе інша, може я не приваблюю тебе. Вона була дуже привабливою, з ідеальними формами і з четвертим розміром. – Та ні.

У мене ніяких nроблем з цим, я одружений, якщо ти не забула і ко хаю свою дружину, а ти ще зустрінеш іншого, – сказав я, встав з місця, взувся і пішов, зачинивши двері. “Що тільки що сталося?”, думав я по дорозі додому. Навіщо незаміжня подруга дружини раптом почала приставати до мене, вона така красуня, що може завоювати серце будь-якого чоловіка. Навіть були підозри, що дружина підлаштувала цю виставу, щоб перевірити мене. Не знаю, що й думати. Чи варто говорити все це дружині? Якщо це й справді перевірка і я не розповім їй, буде скан дал, а якщо я розповім, і вона перестане спілкуватися з подругою? Хоча… навіщо їй така подруга взагалі?

Leave a Comment