Так як у сина не було машини, вони з дружиною вирішили nродати квартиру і куnити машину. З часом син зрозумів, що це було найгірше рішення, яке він міг прийнят.

У більш-менш забезпечених сім’ях прийнято, на весілля дарувати квартиру. Подарунок дорогий, але це саме те, що потрібно молодій сім’ї. Ось тільки навіть в питанні з подарунком дурна людина може влізти в борги. А ця історія почалася з того, що на весілля нашого сина я, чоловік і батьки нашої невістки скинулися на квартиру, на дуже навіть непогану, та ще й в самому центрі міста.

Все ж, зібрали ми чимало грошей, і все заради хорошого життя для наших дітей. Квартира молодятам сподобалася, ось тільки була одна nроблема-вона знаходилася далеко від місця роботи нашого сина. А машини у нього не було. Раціональним виходом було дістатися до роботи на метро, а в цей час збирати на машину, але син не підтримав нашу ідею. З дозволом дружини, наш син продав квартиру, купив собі машину, і разом з цим квартиру в кредит.

Навіть не враховуючи те, що ми відмовляли його від цього вчинку, говорили, що це погана ідея, і він буде виплачувати kредит до кінця свого життя, нас він зовсім не слухав, але ж з нами були згодні і батьки невістки, які теж намагалися відрадити їх від такого дурного вчинку, але все безрезультатно. До слова сказати, квартира не найкраща, вона не ближче до офісу сина, і не комфортніше старої. І як результат – син все ще виплачує кредит, і їм буде доводитися довго ще на чому економити.

Leave a Comment